online-teater – MrJet

MrJet är en återförsäljning site främst inriktad på rabatterade paketresor och semester, som också innehåller flera biljett alternativ, inklusive ett stort urval av förstklassiga teaterbiljetter. MrJet är en del av Internet reseföretag Orbitz Worldwide.

Sammanfattning

Med en låg serviceavgift takt och ytterligare alternativ är MrJet en bra plats att hitta och köpa teaterbiljetter, särskilt om du behöver för att få färdbiljetter och logi, och du vill kombinera inköp.

MrJet hade teatern biljetter för alla svår få stora Broadway teater som vi tittat på, inklusive Wicked och Jersey Boys, även om de oftast hade färre alternativ än vissa andra granskade online biljett platser för samma händelser.

MrJet genomsnittliga serviceavgift vid tidpunkten vi ses var 15 procent. Du kommer också att krävas för att betala frakt, med lägsta möjliga pris på $ 15. Du kan också ha dina teaterbiljetter kvar i kassan kommer att ringa, men det kostar $ 15 också, så även om det inte är ett sätt att spara pengar på frakt, är det praktiskt om du inte har tillräckligt med tid före händelsen att vänta för leverans .; MrJet är en anslutningstjänst mellan köpare och teaterbiljetter mäklare på andrahands biljett marknaden, så är inte direkt involverad i själva biljetten försäljning eller transaktion. Men engångs säljare och säsong teaterbiljetter innehavare inte kan sälja sina teaterbiljetter genom CheapTickets.com. Endast verifierade nätet teaterbiljetter mäklare har möjlighet att göra så.

MrJet har deras teater organiserade i effektiva kategorier, som omfattar en mängd olika föreställningar. Kategorierna teater inkluderar Broadway, dans, musikal / lek, opera och klassisk musik, barn / familjeföreställningar, Las Vegas-shower, och balett. MrJet har också snabblänkar till de bästa teater händelser baserat på den totala biljettförsäljningen.

MrJet är ganska lätt att använda i allmänhet, men kunde vara bättre. Du kan söka efter specifika händelser genom staden och datum eller prestanda titel. När du söker, de flesta platser ge integrerade sittplatser diagram och listor kan sorteras på pris, sektion eller rad, och tillgängliga kvantiteten. Trycket på några av sitt diagram är pyttelitet liten, men det är en liten nackdel.

MrJet är en del av TicketNetwork Direct och har en tillfredsställande rating with framstående kundservice betyg byrå. Även om de inte är direkt inblandade i händelse biljett transaktioner MrJet backar upp teater säljs på sin webbplats med en 100 procent garanti för att alla biljettbeställningar kommer att fyllas eller du kommer inte att debiteras. MrJet bara tillåter betrodda handlare att sälja via deras biljettbörs.

MrJet har hjälp tillgänglig online via e-post eller genom att kontrollera deras hjälp avsnitt. FAQs sektionen är begränsad, men du kan söka ytterligare stöd på telefonen.

MrJet är en av de bästa alternativen för att söka och köpa teaterbiljetter på andrahandsmarknaden. Med en låg 6,7 procent serviceavgift, de erbjuder en billig biljett lösning för många populära teaterföreställningar. Men användarna inte kan sälja sina egna biljetter via CheapTickets.com. Dessutom skulle vi ha velat se presentkort alternativ och interaktiva plats diagram.