p2p betalningar – Messenger 2017

Facebook Messenger har blivit ett bekvämt sätt för människor att chatta med varandra och med sina betalningar funktionen är det nu lika bekvämt att skicka dem vänner pengar eller att begära pengar från dem. Denna person-till-person betalningstjänst körs på budbäraren app, så det fungerar bara med människor som också har Facebook-konton.

Om du vill använda den här funktionen måste du registrera ett bankkort från en amerikansk bank till ditt Facebook-konto. För att ge extra säkerhet, kan du behöver funktionen att begära ditt lösenord innan tillstånd till överföringar. När detta är gjort, kan du öppna en chatt och tryck på ikonen $ i den nedre listen. Funktionerna betalnings öppnar ett fönster för att leda dig genom processen. Du kan välja att skicka eller begära pengar, fastställa beloppet, och göra anteckningar.

Pengarna kan ta tre till fem arbetsdagar att behandla, delvis beroende på hur snabbt din bank hanterar sådana transaktioner. Till skillnad från vissa peer-to-peer betalning program, kan du inte avbryta en transaktion när du har gjort det. I själva verket kan du inte ens minska pengar någon skickar dig om du har ett bankkort kopplade till kontot.

Den här funktionen är gratis för alla kvalificerade att använda den. För att kvalificera måste du leva i USA, vara 18 år eller äldre, har en amerikansk betalkort knutet till det belopp, och inte har nekats möjlighet att skicka eller ta emot pengar från Facebook. Facebook har villkoren för att använda den här funktionen och kan diskvalificera dig om du bryter mot dem. Till exempel kan du inte använda denna applikation för att sälja eller köpa saker.

Många solopreneurs, som författare eller hantverkare, använder Facebook för att främja sina produkter, och det finns grupper som ägnar sig online “loppisar.” Det är därför viktigt att komma ihåg att Facebook inte tillåter dig att använda sin P2P betalningar app för affärstransaktioner. Vidare är de betalningar som gjorts under denna funktion inte skyddade mot bedrägeri, så det är viktigt att du bara använder den för att skicka och ta emot pengar från människor du känner väl och litar på.

Informationen kring din transaktion delas endast mellan dig och din vän. Din kontoinformation är fäst på Facebooks servrar med flera lager av skydd.

Men som en stor, offentlig plattform, Facebook-användare är alltid öppna för bedragare, såsom möjligheter romantiskt intresse vill pengar så hon kan besöka dig eller den påstådda berömda ideell personligen meddelande berörda FB medborgare att få donationer. Hjälp avsnittet listas några av de vanligaste bedrägerier och ger ledtrådar att se upp för. Det bästa tumregel är bara använda Facebooks person-till-person-betalningar har med människor du personligen känner och litar på.

Facebooks Messenger app gör det bekvämt att nå ut till vänner och familj över hela landet. Med P2P betalningar har på Facebook Messenger app, är det lika bekvämt att skicka eller ta emot pengar med dessa människor. Det är begränsat till människor i USA och kräver att du registrera ett bankkort från en amerikansk bank. Du bör endast använda den här funktionen med Facebook-vänner du känner och litar på, som Facebook inte har protokoll skyddsinsatser. Facebook förbjuder också använda den P2P betalning app för försäljning.