palm routrar – Craftsman Fast / Plunge 2017

Craftsman Fast / Plunge Base Router levererar kraftfull 2,5 hästkrafter för att få jobbet gjort snabbt. Detta kraftpaket handhållna verktyg erbjuder 14,0 ampere, 10.000 till 25.000 varv per minut och 9 hastigheter med elektronisk återkoppling. Den elektroniska feedback hjälper routern att anpassa sig till din arbetshastighet, vilket minskar chips och urgröpningar andra routrar producerar på en regelbunden basis. Till skillnad från palm routrar, Craftsman Fast / Plunge Base Router kräver användning av två händer och är

Denna router har mjukstart teknik som många hantverkare har lärt sig att älska. Denna funktion håller routern från ryck ut ur greppet, potentiellt förstöra ett projekt. Det kommer också med en dammspridare och tre LED-lampor som lyser ditt projekt. Steget har ett lås kontroll för ökad stabilitet och en enkel höjdjustering.

Craftsman Fast / Plunge bas router väger 15,5 pounds, gröt tyngre än en mindre palm router. Även om det tar lite mer styrka att använda, kan routern användas i fast eller dopp-läge, vilket gör det möjligt att arbeta på ett stort antal projekt, från att skära i djup att arbeta på dadoes eller intrikata bokstäver.

Spännhylschuck storlekar är ¼ “och ½”, och ytterligare baser är tillgängliga för köp om du vill använda större bitar. Variabel hastighet val gör det möjligt att arbeta plast, hårda träslag och andra material lätt och snabbt.

Denna router har två stora fönster för visning projektet klart. Det finns också chip avvisare på baksidan och framsidan, vilket kommer att innebära en mindre irriterande skär session för dig. Dessutom, dammfläktkåpor på enheten göra ditt jobb mycket säkrare och bidrar till att minska mängden sanering.

Även om denna router är tyngre än en palm router, inte skona på komfort eller noggrannheten. Baserna kan lätt omkopplas, vilket innebär mindre tid för användaren att göra övergången när det behövs och greppen är stora och bekväma.

Craftsman Fast / Plunge Base Router levereras med en mjuk väska, som är perfekt för lagring av maskinen och den medföljande arbetsbelysning, skiftnyckel och skär guide. Hantverkare kommer att ersätta routern gratis inom ett år om du upplever några problem.