partiaffär – Pinatas

När det familjeägda företaget Pinatas först öppnades 1988, var deras huvudsakliga fokus tillverkning och försäljning av grossist piñatas till återförsäljare runt om i landet. År 2000 lanserade företaget sin webbplats för att tjäna enskilda konsumenter, och började att bredda produktutbudet till att omfatta ett sortiment av online part leveranser.

Sammanfattning

Som sådan, om du är i marknaden för en piñata för nästa fest, är detta platsen för att titta! Sajten erbjuder många unika piñatas för alla typer av evenemang och part tema. Du hittar favorit Disney och film tecken, sport piñatas, och reklam piñatas (t ex en Coca-Cola flaska piñata).

Några andra produktkategorier värda ett omnämnande inkluderar kostymer och porslin. Den Pinatas webbplats har bokstavligen hundratals kostymer för alla åldrar och tillfällen utöver tillbehör som smink, smycken och masker. Sajten har också en av de största porslin val för någon part leveranser webbplats; de säljer engångsmuggar, tallrikar och andra porslin produkter i bokstavligen varje färg du kan tänka dig.

Den Pinatas webbplats välorganiserad, färgrikt, och roligt (det är en part webbplats efter alla!). Användare bör ha några svårigheter att hitta vad de behöver genom hemsidan kategorier eller sökfältet. Varje produktsida har en beskrivning även om mått och material av hög kvalitet, professionella produkt foton. Den (mycket märkbar) strejk mot webbplatsen är en video av en ung kvinna välkomna dig till den plats som automatiskt spelar (ljud och alla) när du först besöker hemsidan. Förståeligt, kan vissa användare tycker att det är lite irriterande om du har möjlighet att stoppa och / eller stänga den.

Medan användare kommer att finna långtgående alternativ kundservice för alla sina frågor, för spårning och möjligheten att skapa ett konto, var vi ganska förvånad över att hitta platsen inte erbjuda några extra webbplats funktioner eller verktyg.

På det hela taget har Pinatas hemsida en enkel att använda, rent utseende och en respektabel urval av varor, särskilt när det gäller dess bröd och smör produkt, piñatas.