PC systemverktyg programvara – Fix-It Utilities Pro 2017

Om datorn går långsamt och du inte vill punga ut kontanter för en ny, kan en PC systemverktyg program hjälpa hastighet upp. Fix-It Utilities fixar Pro inte bara problem med datorn, hjälper det också hindra dem. Köra en fullständig analys av din maskin tar bara några minuter, oavsett hur många problem som du har. Fix-Det ger också datorn tre olika poäng så att du snabbt kan se var ditt system behöver arbete. Detta Windows-verktyg program blir vår röst för en av de bästa systemet optimerare och våra Top Ten omdömen Silver Award på grund av ett klick fix funktion och enkelt gränssnitt.

Reparation och återställning

När du först startar programmet kommer hemsidan ber dig att köra en analys på datorn. Testet maskin vi körde optimeringsprocessen på ett väl använt systemet med tusentals filer, program och andra processer. Även med att historien, Fix-It Utilities Pro tog bara några minuter att köra en fullständig analys, vilket är imponerande. När analysen är klar körs visas en separat värdering för optimering, säkerhet och underhåll. När du klickar på “fixa nu” eller åtgärda varje problem på egen hand, kommer dessa poäng förbättras. Det är en trevlig, på ett ögonkast funktion för att se hur datorn gör rätt från startskärmen av denna programvara. Eftersom du kan reparera din hårddisk, organisera registret och återställa förlorade filer, har vi bedömt Fix-It Utilities Pro som en av de allra bästa PC optimerare.

Precis som en resa till läkarmottagningen, Fix-It Utilities Pro gör en fullständig check-up och diagnos för att se till att alla problem är fasta med systemet. Istället för att kontrollera blodtryck och hjärtfrekvens, gör detta program en dator snabbare genom att spåra fel, letar efter brutna genvägar och hålla skivorna rena. Om du känner till ett specifikt problem, kan du använda denna programvara för att välja ett avsnitt för att fastställa eller sopa, eller kör en fullständig korrigering av alla processer på datorn. Även diagnostisera problem med den här funktionen är verkligen lätt, behöver du inte har kontroll över allt i ditt system. Till exempel behöver du inte har tillgång till hårddisk partitioner, vilket är en funktion som ingår i andra top dator städa upp program. En fysisk minnesfel skärmen är också saknas i programmet.

Fix-It Utilities Pro är en av de bästa verktyget program eftersom det erbjuder så många olika optimeringsfunktioner. Optimera delen av programvaran kan du defragmentera hårddisken, rensa registret och optimera din internet hastighet. Du kan välja någon av de 10 enskilda optimeringsverktyg eller klicka på “ett klick optimera” för att utföra dem alla på samma gång. Några av de komponenter som du kan optimera inkludera minnet, fönster operativsystem, hårddisk, programuppdateringar och register. Det finns inställningar som du kan välja mellan så ditt system och optimering strategi är ännu mer anpassat.

Det bästa PC underhåll programvara alltid levereras med hjälp och stöd från tillverkaren. Avanquest är alltid lätt att kontakta och det finns många resurser på plats för att lösa dina problem. Tillsammans med telefon och e-post, är en chatt-funktionen tillgänglig om du behöver omedelbar hjälp. Vanliga frågor och andra användbara verktyg är på hemsidan och inbyggd i själva programmet. Avanquest var alltid snabb att svara på våra frågor och lösa problem. Dessutom är licensen bra för upp till fem datorer så att du kan installera programmet på skrivbordet, laptop, barnens dator, arbete dator och mormors dator med en licens. Den nedre delen av programvarans hemsida visar hur länge du har på ditt abonnemang och hur många datorer som för närvarande ingår i din licens.

Om du förlorat om hur man påskynda datorfunktionen, Fix-It Utilities Pro är en bra startpunkt. Den klick fix funktion gör det enkelt för alla att snabbt åtgärda problem med datorn. Detta verktyg programvara fångar även problem som du inte visste fanns problem med full optimering skanningar. De fem dator licenser är också en stor bonus funktion och göra detta program mycket kostnadseffektivt.

Diagnostik

Optimering

Hjälp och support

Sammanfattning