peer to peer utlåning – Finansiering Circle 2017

Finansiering Circle är den enda långivare på vår lineup som behandlar strikt affärs peer-to-peer-lån. Av detta skäl, några av dess siffror ser annorlunda ut jämfört med andra på vår uppställning. Till exempel, där vissa tjänster inte låna över $ 25.000, är ​​finansiering Circle minimilånebeloppet $ 25.000. Med finansiering Circle, kan du vara berättigad till ett lån mellan $ 25.000 och $ 500.000. Även om detta lån intervall är mer typiska för småföretag lån, finansierar Circle en peer-to-peer långivare i det sätt på vilket det finansierar ditt lån.

Sammanfattning

För att kvalificera sig för ett lån, måste du ha minst en 620 FICO poäng, men andra faktorer påverkar också din behörighet. Du företag måste ha varit verksamhet i minst två år och har haft över $ 150,000 i försäljningen eller intäkter föregående år. När du är klar med din ansökan körs tjänsten en hård kredit pull och en dedikerad lån specialist kontaktar dig inom några timmar för att diskutera din peer-to-peer-lån och begär ytterligare dokumentation som kan krävas. Processen kan ta upp till 14 dagar, men det kan också ta några som fem dagar.

Beroende på resultatet av kredit pull, kommer du att erbjudas ett lån med en ränta som sträcker sig från cirka 6% till cirka 20%. High-end april är mycket lägre än vad många andra företag erbjuder, med några mer än 30%. 2,99% origineavgiften är också lägre än vad du kan få med andra företag. Emellertid kan ursprungs avgiften vara upp till 4,5% om du väljer att arbeta med en remiss partner. Villkor för lån med finansiering Circle sträcker sig från ett till fem år.

När vi kallade denna P2P långivare, representant som vi talade kunde inte svara på några allmänna frågor, men i stället erbjuds att föra oss till en kontoansvarig. Med tanke på att detta företag behandlar stora företagslån, detta är förståeligt, men det kan vara svårt att få enkla frågor besvaras om du ringer företaget. När vi mailade kundsupport med allmänna frågan ur ett perspektiv av en potentiell låntagare, vi aldrig fått något svar. På webbplatsen finns en hel del information och förklarar processen och vad du kan förvänta dig i allmänhet.

Finansiering Circle är ett bra val om du söker ett lån större än typiska P2P lån. Det erbjuder lån på upp till $ 500.000 specifikt för din verksamhet. Räntorna är lägre än många andra företag erbjuder, förutsatt att du uppfyller kraven för ett lån. Även om du måste ha åtminstone en 620 kredit värdering, detta långivare ser också närmare på ditt företag, vilket kräver minst $ 150.000 i föregående års försäljning samt åtminstone två år i branschen. Detta är ett bra val om du letar efter större lånebeloppet för ditt företag och du har rätt.