personlig teknisk support programvara – Support.com

Support.com är ett företag för att hjälpa den genomsnittliga personen räkna ut vad som går fel med sin dator, MP3-spelare eller annan liknande anordning. Denna personliga teknisk support programvara förvaltas och drivs på nätet, vilket ger dig frihet att ansluta var som helst och hitta information om de problem som du kan ha. Denna personliga teknisk support programvara kan du betala månad för månad eller köpa en årslång abonnemang till en reducerad, vilket ger dig tillgång till leva runt-support dygnet året runt. Prissättningen är lite brantare än andra program vi hittade, men i det långa loppet är det väl värt den tid och pengar om du måste skicka datorn till verkstaden. Support.com fick vårt godkännande eftersom de är en väl avrundad företag som tillhandahåller alla nödvändiga tjänster och supportalternativ som du kan önska.

tjänster

En sak som är något annorlunda om Support.com är att det personliga teknisk support programvara som kan användas för personligt bruk eller för ett litet företag. Deras huvudsakliga fokus ligger på personlig teknisk support, som är en av de viktigaste sakerna för människor som verkar stöta på problem varje gång de slår på sin dator. Vi fann att Support.com erbjöd ganska omfattande tjänster, såsom virus, spionprogram och sabotageprogram borttagning. Du hittar också att deras reparation, vilket kan göras via telefon om du har rätt verktyg eller programvara, kan hjälpa dig att åtgärda problem med de flesta datorer, bärbara datorer, mjukvara och även hårdvara.

I dagens ekonomi, är det mycket viktigt att spara så mycket tid och pengar som du kan när du använder datorn. Support.com erbjuder vad vi kallar grön dator, vilket innebär att de erbjuder tjänster för att spara ström när du använder datorn. Om du är den sortens person som har en hel del information som du inte har råd att förlora, utnyttjar Support.com personlig teknisk support programvara online backup för de filer som du vill behålla en säker och kunna komma åt överallt att internet är tillgänglig. Tillsammans med backup, de erbjuder även dataåterställning om några av dessa mycket viktiga filer var fortfarande på hårddisken när allt gick upp i rök.

En sak som vi letade efter men hittade inte var en push-to-talk alternativ som gör det möjligt att alltid komma i kontakt med en teknisk expert extremt snabbt. I stället för ett enkelt verktyg för att kontakta support direkt, måste du fördela deras telefonnummer och ge dem ett samtal, som inte är perfekt. Dock är chatt Alternativ Live en de enklaste medel för att få snabba svar på de flesta frågor du kommer att ha.

Support.com personlig teknisk support mjukvara erbjuder ett stort urval av stöd mjukvara, hårdvara och enheter. En sak som vi var glad över att se är att du kan komma i kontakt med experter som lever i Nordamerika och talar engelska väl. Även om detta kanske inte är en stor sak för alla, kan det vara en del breaker för andra. Allt av det personligt teknisk support programvara experter som används av företaget ligger i USA eller Kanada, och de måste klara många test innan de är kvalificerade för att hjälpa kunder. Support.com är verkligen en konkurrent i sfären av personlig teknisk support programvara när det gäller att tillhandahålla ett brett utbud av stöd.

Likt sina konkurrenter, ger Support.com stöd för alla dina grundläggande och ännu mer avancerade frågor. Stationära datorer, bärbara datorer och i stort sett allt som du kan ansluta till dem eller använda dem för täcks. Du kommer att finna att inrätta en e-post, är brandvägg eller hemnätverk inte alls så skrämmande uppgift när någon är där för att gå igenom processen. Om du har problem med att få Service Pack för att installera på datorn eller helt enkelt inte kan få något som ActiveX att köra ordentligt, kommer Support.com IT personlig teknisk support programvara experter vara där för att hjälpa dig.

Stöd

Några personliga teknisk support program ute bara täcka grundläggande datorrelaterade problem. Support.com å andra sidan har experter för att hjälpa dig med andra enheter såsom MP3-spelare och digitalkameror. De kommer att gå igenom processen för att organisera och inrätta en musikbibliotek eller överföra dina bilder från kameran till datorn. CD och DVD-bränning och komprimera filer för att skicka dem till en vän är bara några exempel på saker som vissa människor inte kanske vill prova på egen hand. Med denna helpdesk programvara, kommer du att ha någon där för att hjälpa dig med nästan vad som helst du kan tänka dig.

En av de saker som vi var särskilt glad över att se att alla de stora operativsystem stöds av företaget. Det spelar ingen roll om du är en Mac älskare eller en dedikerad fan av Microsofts operativsystem, med Support.com, kommer du att hitta hjälp är alltid tillgänglig.

Support.com fungerar nästan främst genom sin online-tjänst, vilket är det som gör den idealisk för människor som har problem på resande fot. Vi hittade dock att många av de frågor som människor stöter innebär att räkna ut hur man använder online-tjänster, vilket kan vara ett problem för vissa människor. Till skillnad från andra helpdesk programvara, har Support.com några funktioner som kan installeras för ytterligare hjälp på vägen som skulle kunna förbättras. När du har skapat ditt konto och sätts upp och redo att gå, men, är platsen mycket informativ och lätt att använda. Det är en process för att få allt ställa in att vi skulle vilja se gjort något enklare.

Alla företag som vill konkurrera på nätet kommer att behöva förse sina kunder med lätt att hitta och hjälpsam support. De som arbetar på Support.com förstå behovet av att ge utmärkt hjälp och stöd när det blir dags att göra stora beslut. Vi fann att det enklaste sättet att få den hjälp du behöver är genom att klicka på ikonen chatt på deras hemsida, som kommer att få dig i kontakt med någon i minuter. Om du vill ha grundläggande information om webbplatsen, kan du alltid kontakta företaget via e-post eller via telefon. Det finns också en FAQ sektion som är det snabbaste och enklaste sättet för att få svar på några av de vanligaste frågorna. Det enda som vi skulle vilja ha sett skulle vara handledning, men i det långa loppet var en mindre fråga.

När det gäller att få teknisk support från vilken plats som helst via Internet, kommer det att bli svårt att slå Support.com. Vi var glad över att se att denna personliga teknisk support programvara kan hjälpa både PC och Mac-användare, och att de täcker alla de grundläggande och mer avancerade frågor som de flesta människor stöter på dagligen.

Enkel användning

Hjälp och support

Sammanfattning