php redaktör – Komodo IDE

När du söker efter en PHP redaktör Komodo IDE är en bra produkt för att undersöka och är vinnaren av godkännandet. Med ingår funktioner som multi-session felsökning, bekräftelsekod, enhetstestning och syntaxmarkering, behöver du inte oroa dig för att spendera extra timmar att göra din webbplats perfekt. Denna PHP utveckling program har inte bara funktioner kommer ut gälarna, men har ett användarvänligt gränssnitt. Oavsett om du är en erfaren PHP kodare eller inte, om du behöver lite hjälp här och där du kan alltid titta in i hjälp och stöd som erbjuds genom webinars, utbildning och handledning. Denna PHP redaktör är definitivt värt sin vikt i guld.

Funktioner

PHP redaktör Komodo IDE tar PHP applikationsutveckling upp ett hack. Med så många program att välja mellan, kan det vara svårt att avgöra vilken som passar dina behov, men med denna produkt inte oroa dig. Med alla de funktioner som finns, det spelar ingen roll om du har arbetat i programdesignbranschen under de senaste 10 åren eller är färska ur skolan. Några av de funktioner som vi hittat den mest användbara i denna PHP redaktör inkluderar: automatisk ifyllnad brytpunkter, bekräftelsekod, syntaxmarkering, felsökning, enhetstestning, kodsträng och kod sanering .; Djupdykning i varför funktioner i PHP redaktör är så praktiskt att vi börjar med automatisk komplettering och utdrag. När du arbetar med PHP du har också händerna i HTML samt JavaScript och andra former av skriptspråk. Detta betyder så fort du börjar skriva, visar en låda du vilka koder finns, detta ökar ditt skrivande tid och förkortar inlärningskurvan. Snutten Verktyget är liknande som du kan ta som vanligen används rader kod och spara dem, vilket ger dem till auto-komplett. Nu behöver du inte oroa dig för att skriva om långa strängar av kod eller text upprepade gånger när du använder PHP redaktör.

Andra funktioner som vi hittade värdefull i denna PHP redaktör är koden validering, debugger och brytpunkter. Dessa tre element går hand i hand med varandra. Koden validering kommer att kontrollera de olika taggarna i dokumentet, inklusive HTML start- och sluttaggar samt konsoler och variabler. Detta innebär att du inte behöver oroa sig för problem med din syntax. Detta är särskilt användbart om du fortfarande få huvudet runt kodspråk. Debugger kommer köra PHP-skript, liksom de andra språken, och kontrollera att se slutresultatet. Detta innebär att du kan dubbelkolla att se om du kommer att få de resultat du förväntar dig innan platsen är levande. Detta debugger inkluderar multi-session stöd, vilket gör det möjligt att samtidigt felsöka flera processer. Brytpunkterna används när du vill köra debugger som start- och slutpunkter. Detta är bra om du bara vill kontrollera en del av dokumentet och inte det hela – en trevlig tid sparare när du använder någon PHP redaktör.

De andra funktioner som finns i denna PHP redaktör är grädde på moset. Den enhetstestning kan du köra tester för populära ramverk inklusive PHPUnit, Perl TAP och Python. Syntaxen highlighter gör att titta på de hundratals rader kod lite lättare för ögonen. Denna funktion kommer färgkod de olika delarna av koden så att du kan urskilja olika delar av koden. Koden sanering kommer att gå igenom för att lägga till och ta bort extra radbrytningar, och andra små delar, som kommer att lägga upp till renare kod. Denna applikation har en hel del av element som alla lägga upp för att göra det en av de mest funktionsspäckade produkter vi tittat på.

Denna PHP redaktör gränssnitt är ren och enkel. Det finns en hel del layoutalternativ med flera fönster och flikar på vardera sidan av huvudfönstret och botten. Ibland alla dessa fönster känns väldigt övermäktigt, så vi var glada för snabb växla alternativ som kommer att dölja eller visa flera fönster med bara ett klick på en knapp. Vi var också nöjd med hur väl de bokmärken arbetade i skriptet. Det finns ingen gräns för hur många du kan ha; den enda begränsningen vi kunde se med dem var att de inte är numrerade eller namnges på något sätt. Detta kan göra att försöka hitta den specifika en du vill ha lite svårare om du har en hel del av dem. Sök och ersätt alternativ i denna PHP redaktör var lätt att använda och mycket användbart. Inte bara kan du söka efter text i en PHP eller HTML-dokument, men du kan välja ett helt projekt att titta igenom, som omfattar alla filer som hör till det projektet. Det stöder också reguljära uttryck syntax och Unicode-stöd. Totalt sett detta PHP verktygslåda var inte riktigt lika intuitivt att använda som vi hade hoppats, men när vi tillbringade en timme bara leka med alla alternativ har vi inte ett problem att navigera i programmet.

Om du ibland behöver hjälp med din kodning, kommer du att använda denna PHP redaktör eftersom all den hjälp och stöd som erbjuds av Active. Inte bara Komodo IDE har bra funktioner, men det finns massor av information om hur man utnyttjar PHP utveckling ansökan i full utsträckning. Med en inbyggd manual, inklusive handledning på kodning skript, kan du navigera dig runt PHP program med lite problem. Om du behöver ännu mer hjälp om de olika skript eller program kan du kolla in forum, webbseminarier och nyhetsbrev. Dessa är bra sätt att få aktuell information om vad som händer i den ständigt bredda området programmering. Det finns också online-support och telefonsupport om du vill personlig hjälp med att använda PHP redaktör. Den andra formen av stöd som erbjuds är utbildning. Denna utbildning ges via partners i Active och täcker ett brett spektrum av kunskapsnivåer. Klasserna hålls på olika platser, inklusive en online-klass. Vi var nöjda med alla alternativ för att få stöd för denna produkt, vilket gör det en top-of-the-line PHP redaktör.

Enkel användning

PHP redaktör Komodo IDE är ett bra program för alla som vill arbeta med PHP-skript. Den har en hel del tidsbesparande funktioner som gör att använda denna applikation på ett kick. Även med alla de tekniska delarna, de som inte känner sig så trygg med skriptspråk kan använda den hjälp och stöd för att få vad de behöver när du använder PHP redaktör.

Hjälp och support

Sammanfattning