PPC Management – Evoba 2017

Betala per klick reklam är en stor del av marknadsföring via sökmotorer och en viktig del av alla online marknadsföringskampanj. Evoba är en sökmotor marknadsföring företag baserat i Los Angeles och har varit i branschen för marknadsföring på nätet i över 10 år. Även Evoba är inte strikt en PPC företag, det ger värdefulla resurser PPC reklam.

Sammanfattning

När du börjar din kampanj kommer Evoba ge dig en engångs konsultation för din PPC reklamkampanj. Detta företag kommer att hjälpa dina annonser når målgrupper med både Google och Bing annonsnätverk. När det börjar arbeta på din kampanj, Evoba gör grundlig kampanj forskning.

Keyword forskning är en viktig del av någon PPC tjänst plan. Evoba sökords forskning och PPC copywriting se de sökord som är kopplade till kampanjen är de mest relevanta. Evoba finner sökord baserade på kampanjmål, budget och online-nisch. Det tar även säsongs och geografiska faktorer. Övervakningskampanj och provningstjänster från Evoba se din betala per klick kampanj fortsätter att arbeta i den ständigt föränderliga miljön i sökmotorer och annonsnätverk.

Medan inte Evoba inte erbjuda målsida skapande, kommer dess lag hjälpa dig att utvärdera din målsida och ger tips för optimering. Även om den här tjänsten är användbar och kan ge värdefull insikt, är det en nackdel om du inte har en särskild webbplats utvecklingsteam av din egen att justera din sida för dig.

När lita din PPC-kampanj till en tredje part, vill du se till att den har de verktyg och resurser för att köra ett framgångsrikt program. Detta företag har en blogg med utbildningsresurser så att du kan lära dig mer om PPC förvaltning och hur PPC kan vara till nytta för din verksamhet. Evoba är en Bing ackrediterad professionell och ger klienten vittnesmål, men det är inte en Google-certifierad partner.

Spårning resultat är viktigt och hjälper dig spendera pengar på rätt ställen. Evoba hjälper dig att spåra dina omvandlingar och ger dagliga rapporter om din PPC annonsering framgång. Det saknar mer anpassade funktioner som bästa PPC företag tillhandahåller och inte erbjuder obegränsad samråd med din kampanjchef, men du får den grundläggande information du behöver för att avgöra om kampanjen har varit framgångsrik.

Du kan nå kundtjänst med frågor eller funderingar via telefon och via e-post. Företaget tillhandahåller även en blogg diskuterar grundläggande PPC ämnen och bredare sökmotormarknadsföringsstrategier.

Evoba saknas vissa PPC hanteringsfunktioner vi vill se, men detta beror delvis på att PPC är inte det enda fokus för bolaget. Medan Evoba gör ge god service, kommer du inte hitta en hel meny av alternativ från detta företag, t.ex. landning sida skapas. Totalt sett är Evoba en bra kandidat för att hjälpa dig att täcka grunderna i PPC management.