rc drönare – Quanum Nova, 2017

Den Quanum Nova FPV GPS är mycket billigare än andra drönare ute. Men bara för att det har ett lågt pris betyder inte detta RC drone är låg kvalitet. Den når hastigheter på 25 miles per timme och har en flygtid på upp till 15 minuter tack vare dess 2700mAh LiPoly batteri. De bästa drönare nå hastigheter mer än 30 miles per timme och har flygtider cirka 20 minuter, så detta inte riktigt matchar de bästa drönare på marknaden, men det är ett mycket bättre värde.

Sammanfattning

Denna drönare har ett imponerande utbud av 3.280 fot och är lätt att flyga för nybörjare eller proffs. Även om det inte har en inbyggd kamera eller komma med en gimbal, har den GPS och en inbyggd kompass så att du kan planera din resa och kartlägga där du vill att drone att flyga. Det har LED-lampor som betyder batteritid och GPS-status. Inte bara det, de hjälper dig att hålla koll på var din drönare är när det blir mörkt ut.

Denna UAV har en lätt, gjuten plastkropp som mäter 11,81 x 11,81 x 7,87 inches. Den väger under 2 pounds och är extremt portabel och lätt att slänga i bagageluckan på en bil eller i en ryggsäck. Den har fyra 8-tums propellrar och kommer redo att flyga. Du behöver bara få fyra AA-batterier för sändaren.

Om du är intresserad av att använda denna personliga drone för flygfotografering eller video, måste du köpa en kamera och kardanupphängningen separat. Detta drönare är gjord för att använda Quanum Q-2D gimbal, som är speciellt utformad för GoPro Hero 3 kamera, men det är kompatibelt med liknande storlek action kameror. Eftersom denna drone är billigare än andra, kameran och kardanupphängningen är en god investering. Men om du hellre vill flyga drönare fritiden och behöver inte fånga video eller foton, de är inte nödvändiga.

Denna personliga drönare har en garanti för en månad, så om din GPS fel eller har andra problem, kan du nå ut till Hobbyking stöd i en mängd olika sätt. Företaget erbjuder telefon, e-post och chattsupport alla på webbplatsen. Du kan ladda ner en PDF av bruksanvisningen för denna drone på nätet, liksom.

Med denna drönare får du branta hastigheter för en inte så brant pris. Det har anständiga batteritid och en ombord GPS. Dess brist på kamera och kardananordningen det är inte lämpad för flygfotografering direkt ur lådan, men du kan få dessa tillbehör separat för en extra kostnad.