stegräknare – AccuSplit 2017

Den AccuSplit AH190M28 är en slitstark gångstegräknare för dagligt bruk. 18 månaders batteritid är imponerande och garanterar att du kan använda AccuSplit tillräckligt länge för att utveckla hälsosamma och aktiva vanor långt innan saften är låg. Denna pedometer räknar steg, distans och kalorier. Enheten lagrar alla dessa statistik i sin sju-dagars minne så att du kan följa dina framsteg genom veckor i taget. Om du har ett långsiktigt mål, kan en längre minne vara bäst för dig. Men vi gillar sju dagar span eftersom det håller din statistik i betydande bitar för att mäta på lång sikt.

Sammanfattning

I stället för en tri-axlig accelerometer, har denna walking stegräknare ett KS10 steg sensor unik för AccuSplit. Sensorn registrerar promenader och kör upp till 99.999 steg. Om du kör eller utbildning, klockar hastighetsmätaren funktion farten i brittiska eller metriska mätningar. Du kan också kontrollera ditt avstånd i kilometer eller miles. Att mäta dina data kräver AccuSplit du ange din vikt och steglängd för att mäta din kalorier, avstånd och hastighet mer exakt.

Vi gillar stora, dubbla fönster LCD-display. Den stora gula lägesknappen växlar mellan statistik när du kontrollerar din distans, kalorier eller steg. Kontrollerna är lätta att använda och tillräckligt stor för att se utan glasögon. Skyddskåpan håller AccuSplit från elementen, även om vi inte föreslår att du använder den i regniga eller fuktiga förhållanden. Använd metallklämma infästning på omslaget för att säkra stegräknaren till höften. Var noga med att hålla den nivå med marken så att den kan registrera swing höfterna för att räkna steg. Parat med en trevägs stegräknare koppel, klippet håller AccuSplit vid din sida hela tiden.

Den AccuSplit AH190M28 har flera återställnings alternativ också. Den automatiska återställning sparkar i varje dag vid 03:50 så att du kan börja övervaka din dag av aktivitet med ett oskrivet blad. Den har även en manuell återställning om du vill rensa din stegräkningen när som helst. Håll helt enkelt återställningsknappen i två sekunder och din räkning kommer att återgå till noll, men minnet kommer att behålla dina tidigare siffror. Alternativet systemåterställning raderar hela minnet och data tillbaka till noll. Kontrollen för detta alternativ är inrymt i det nedre vänstra hörnet på framsidan av bildskärmen med en försänkt knapp så att du inte råkar radera dina surt förvärvade statistik.

Även om detta stegräknare är grundläggande och har inga hämtningsalternativ, får du fri tillgång till walking10000.org med AccuSplit. Denna webbplats är full av tips och stöd för att hjälpa dig att nå den dagliga 10.000 steg mål som rekommenderas av American Heart Association. Vi gillar att se ansträngningen i samband med stegräknare som den AccuSplit att göra aktivitet roligare genom att lägga till en stödjande, sociala aspekten att utöva. Denna gång pedometer kommer också med en wellness guide för tips om mat, motion och små förändringar för att hjälpa dig att nå ditt mål, oavsett antalet.

Vissa enastående funktioner i AccuSplit AH190M28 inkluderar en imponerande lång batteritid som varar upp till 18 månader och fem års garanti. Vi vill också delad skärm och hastighetsmätare för löpare. Men vi skulle ha velat se en tri-axlig accelerometer så att du kan bära denna stegräknare på andra ställen på kroppen. Men trots sina grundläggande funktioner, vi tror fortfarande AccuSplit AH190M28 gå stegräknare är värt en titt.