stegräknare – Ings Pulse, 2017

Den Ings Pulse är mycket mer än bara en stegräknare; Det är en fullfjädrad Aktivitetskontroll. Ings förstår att få frisk kräver många faktorer att arbeta tillsammans, så att du kan spåra din vikt, aktivitet, sömn och hjärthälsa mätningar via gratis app för Ings Pulse. Stegräknaren själv väger endast 0,28 ounces, eller 8 gram. Det är mindre än en tändsticksask och kan gå med dig överallt.

Sammanfattning

Den imponerande OLED-display på enheten visar steg, puls, viloläge, reste distans, tid, höjd och uppskattade kalorier. Pulsmätaren på ryggen är bäst för att mäta pulsen före eller efter träning eftersom det tar för lång tid att ladda för dig att mäta din hastighet under stor genomslagskraft aktiviteter som löpning eller cykling. För att komma åt pulsmätare, helt enkelt placera fingret på den glödande gröna mätaren på baksidan av Ings Pulse och kontrollera skärmen för att se dina slag per minut.

Vi älskar att köra analysfunktionen som fungerar som en stegräknare och analytiska verktyg för att mäta längd och avstånd du reste under körning. Dessutom håller historien surfande funktionen 10 dagars data på skärmen. Den Ings Pulse spårar steg på plant underlag, och det kommer att spåra trapporna du klättra också.

Pulse fungerar också som en sömn monitor. Den medföljande handledsrem håller Pulse medan du sover, och på morgonen, kan du få en omfattande titt på din sömnkvalitet. Diagrammen visar den tid du tillbringade i djup sömn och lätt sömn, samt hur många gånger du vaknade under natten.

Ett vanligt problem med smarta stegräknare är batteritiden eftersom den automatiska Bluetooth strömmen är ökända för dränering dyrbara batteri. Energisparläget håller pulsen i en typ av stasis tills du får flytta igen. På en typisk laddning varar Ings Pulse i två veckor, en imponerande mängd tid för en sådan anordning. Den Ings Pulse använder Bluetooth 4.0 till skickar statistik till din telefon. De flesta stegräknare med synkronisering funktioner bara har en iOS-app, men den här enheten fungerar för iOS och Android 4.0 och uppåt. Om du inte har en smartphone, oroa dig inte. Du får också tillgång till en Ings konto för att spåra din information på nätet. Dock vara medveten om att Pulse kräver en Bluetooth-anslutning för att synkronisera med både telefonen och datorn.

Delning är inte en prioriterad fråga för Ings Pulse och dess app, men det par med MyFitnessPal att göra Puls mer social om konkurrens motiverar dig. Genom MyFitnessPal, kan du lägga till information för att beräkna din kaloriförbrukningen mer exakt. Puls visar kalorier medan appen widgeten visar ämnesomsättning och Total förbränning.

Vi gillar verkligen puls- och sömn övervaka element i denna stegräknare eftersom dessa är viktiga faktorer för att nå total hälsa. Den Ings Pulse är en bra stegräknare om du redan är aktiv och vill ha något att övervaka din verksamhet, men Ings Pulse är inte mycket av en drivkraft. Mobilappen är inte så uppmuntrande som andra vi har sett och visar helt enkelt ditt nummer.