stegräknare – New Balance Via Slim, 2017

New Balance Via Slim stegräknare fungerar bra för promenader eftersom det räknar steg, total sträcka och uppskattade kaloriförbränning upp till 999999 steg. Men det är verkligen skiner för löpare eftersom den beräknar medelhastigheten upp till 19,3 miles per timme. Om du tränar, börjar den automatiska träningstimern när Via Slim registrerar din rörelse och registrerar den tid du spenderar i rörelse upp till 23 minuter. Med en tri-axlig accelerometer, kan denna stegräknare sitta var som helst på kroppen och ändå registrera din rörelse och steg noggrant.

Sammanfattning

Beroende på vad du föredrar, kan du använda klockan 12 eller 24-timmars. Imperial eller metriska mätningar i avstånd finns också på displayen. Tyvärr har denna stegräknare inte har ett minne för att kontrollera dina tidigare framsteg. Istället måste du använda återställningsknappen för att rensa dina siffror i början av varje dag. Innan du använder manuell återställning, frågar stegräknaren displayen om du vill radera information innan den torkar minnet. Vi gillar den här funktionen eftersom det hindrar oavsiktlig clearing och håller dig från att förlora dina surt förvärvade data.

New Balance eliminerade tönt faktorn i samband med många stegräknare. Vi gillar den skarpa, unisex svart, grått och rött färg som matchar mest aktiva eller fritidskläder. Detta är ett tillräckligt tunn enhet som den kommer att gå obemärkt under hela dagen. Den jättelika LCD-displayen visar din statistik i en stor, fet stil så siffrorna är lätt att läsa utan glasögon. Du har bärbara alternativ med denna stegräknare som passar kör eller promenader. Detta New Balance modellen innehåller en löstagbar bältesklämma så att du kan koppla den till din höft eller ta bort klippet att glida den i fickan. Om du inte har fickor eller en bältesögla, använder klämma för att fästa denna stegräknare till midjeband eller sport-BH.

Detta är en grundläggande stegräknare, så att du kan hitta svaren på dina frågor i den medföljande manualen. Men bara i fall FAQ avsnitt behandlar en hel del material. Men stegräknare är inte New Balance fokus, så du måste gräva lite att få hjälp via denna sida. Den amerikanska alternativet E utanför användarhandboken sätter dig i kontakt med en lyhörd representant, så det är det bästa alternativet när vi letar efter hjälp på Via Slim.

New Balance Via Slim är en bra passform om du är en löpare eller tränare söker en stegräknare. Denna lilla enhet mäter medelhastighet och har en övning timer som sparkar i när du är fullt aktiv. Vi vill att det är kompakt nog att klämma på linningen eller sport-bh samtidigt som fortfarande har tillräckligt med utrymme för en stor skärm. Men dess brist på minne och enda bildskärm hindrar dess fulla potential.