terrassvärmare – AZ Outdoor, 2017

Detta AZ Terrassvärmare är en full-size utomhus värmare som är 87 inches tall och använder en 20 pund propan tank för bränsle. Det finns utomhus uppvärmning för åtta till tio timmar på den högsta inställningen och har en rullnings bord för att justera bränsleförbrukningen från låg till hög. Detta innebär att den varmare nätter, kan du spara bränsle medan temperaturen bekväm på din uteplats. Denna uteplats värmare kommer också med hjul, en tippsäkringen och en brännare lock.

Detta är en lång, smal värmare med en bas för gasolflaskan och en metall paraply topp till utstråla värme. Tillverkaren erbjuder samma enhet i brons, silver, guld, koppar och svart. Värmaren ger en 10- till 12-fots diameter av värme. Basen har en mini bord runt det, vilket ger dig utrymme att placera en drink eller aptitretare. Du kan justera bordet eller ta bort den helt och hållet.

Såvitt det gäller säkerhetsaspekterna, har AZ såg till att omfatta flera sätt att undvika brandrisk eller brännskador. Uteplatsen Värmaren är tillverkad med pulverlackerat stål, vilket gör enheten tålig och funktionell. Det finns också en tippbrytare, så om någon knackar utomhus värmaren sin bas, kommer värmaren stängs av automatiskt.

Fördelen med en Gasolvärmare finns inget behov av installation eller kabeldragning, så att du kan stötta full storlek värmare som helst och fylla på gasolflaskan efter behov. Du bör ha i åtanke att detta värmaren inte kommer med sin egen propan tank, så du måste köpa en på närmaste leverantör innan du använder värmaren.

AZ Patio värmare erbjuder en hög nivå av stöd också. Den utomhus värmare levereras med en ettårig garanti och du kan köpa reservdelar separat via hemsidan. Det finns också ett avgiftsfritt nummer med levande kundservice sju dagar i veckan.

Detta är ett bra val för en bakgård uteplats eller en restaurang inställning. Den tillåter dig att utöka användningen av din uteplats från så mycket som nio månader till året runt beroende på var du befinner dig. Det är säkert, effektivt och portabel. Propan värmare är den mest kostsamma av alla utomhus värmare val, men de är oslagbar i termer av att vara lätt att använda.