ut kreativitet programvara – Print Shop Deluxe 2017

Redaktörens anmärkning: En nyare version av denna produkt finns tillgänglig. Tillverkaren listar nya versionen erbjuder följande funktioner: anpassade gräns tillverkare; importera foton från Facebook och dynamisk bildkontroll. Vi kommer att utvärdera, rang och granska den nya versionen av denna produkt när vi nästa uppdatera Creative utskriftsprogram omdömen.

Sammanfattning

Print Shop Deluxe är enkel att använda kreativa utskriftsprogram. Det finns tusentals bilder och hundratals typsnitt så att du kan göra ditt projekt ser individuellt ditt eget. Även om det har några text brister, är det fortfarande ett sätt att göra dina kort, affischer och mer utseende professionell men unik.

Detta fotoutskrifter programvara erbjuder över 4800 mallar, inklusive gratulationskort, inbjudningar, banderoller och visitkort. Olyckligtvis har det inte klippbok mallar. Du kan bläddra bland kategorierna eller söka efter en mall eller bild genom tema eller nyckelord, eller så kan du alltid skapa ett projekt från början. När du väljer en mall, kan du lägga till och redigera text, ändra bilder eller lägga till egna foton eller valfritt antal bilder från det interna biblioteket, som har över 193.000 bilder att välja mellan.

Redigeringsverktyg kan du ytterligare anpassa dina projekt. Du kan dra och släppa dina egna bilder i programmet eller använda bilder. Oavsett vilken bild du väljer, kan du justera aspekter som ljusstyrka, kontrast och oskärpa. Du kan korrigera röda ögon, fläckar och rynkor. Du har också möjligheter att beskära, ändra storlek eller zooma in på dina bilder för att säkerställa att de viktigaste faktorerna är i fokus.

En nackdel med detta tryck program är att det finns några alternativ och effekter för text. Du kan justera typsnitt, storlek och färg, ändra justeringen, och vända eller rotera 90 grader. Det finns dock ingen text effekter, såsom utsmyckningar, skuggor eller övertoningar.

När du är klar med din skapelse, kan du skriva ut den färdiga produkten, spara den som en PDF-fil och dela den på din favorit sociala medier eller skicka det i ett e-postmeddelande. Använda kopplade dokument, kan du snabbt skicka ut ett stort antal inbjudningar eller meddelanden utan att kostnaden för tryckning och porto. Detta tryck programvara inte tillåter dig att bränna dina projekt till CD eller DVD.

Programvarans tillverkare, Broderbund erbjuder fasta hjälpalternativ, ger kundsupport via e-post formulär. Du kan kontrollera webbplatsens kunskaps och frågor för att få svar på dina frågor. Det finns också en chatt funktion som ansluter dig till tillverkarens företrädare.

Print Shop Deluxe är ett program som hjälper dig att skapa och anpassa utskriftsprojekt, inklusive gratulationskort, inbjudningar, visitkort och brevpapper. Du kan välja bland tusentals mallar och lägga till någon av tusentals bilder. Du kan också lägga till egna foton med en enkel dra och släpp. Redigeringsverktyg kan du rätta till brister i dina foton och textverktyg kan du justera de grundläggande elementen i din text. Det finns dock några texteffekter. Trots detta och några andra begränsningar, erbjuder detta program gott om alternativ för att anpassa dina skapelser.