mp3-spelare – Apple iPod Shuffle 4th Generation

Den är liten, ljus och kan lagra hundratals av dina favoritlåtar. Det är den fjärde generationen av Apple iPod Shuffle, och detta ultrakompakta MP3-spelare ger dig en mängd olika alternativ i en liten enhet. Denna spelare skiljer sig mycket i design från sin föregångare, men ändå ger ett stort minne och lång batteritid för att ge dig en trevlig uppspelning.

Funktioner

Apple iPod Shuffle är liten – verkligen små. Denna ultrakompakta MP3-spelare är 1,14 inches tall och 1,24 inches bred. Även med sin lilla storlek, är det hållbart och känns robust. Enheten levereras i fem ljusa färger: silver, blå, grön, orange och rosa. En av våra favoritfunktioner i spelaren är en hållbar klipp på baksidan av spelaren som enkelt fäster på dina kläder. Enheten kommer att stanna på plats på kläderna och kommer inte att glida av, även om du bär den när du tränar. Framsidan av denna ultrakompakta MP3-spelare är täckt av en spelkontrollen som består av fem knappar. Enligt Apple, är kontrollen 18 procent större än tidigare Shuffle modeller. Denna dyna kan du navigera genom din musiksamling. Du kan hoppa över musiken framåt eller bakåt och justera volymen. Den mellersta kontrollen används för att spela upp eller pausa musiken. Om du vill blanda din musiksamling du vända Apple iPod Shuffle till vänster. Om du vill spela upp låtarna i ditt musikbibliotek i ordning, du vänder enheten till mitten, och för att stänga av iPod shuffle du vända det till höger. Först var vi lite skeptiska till att spelaren skulle förstå våra kommandon genom att bara vända enheten, men Apple förvånade oss med snabb responstid och förstå exakt vad vi ville ha den här ultrakompakta MP3-spelare att göra.

En av de enastående funktioner i denna ultrakompakta MP3-spelare är 15 timmars batteritid enheten ger. Den stora mängden batteriet gör det möjligt för dig att spendera en hel dag att lyssna på de låtar du älskar på en enda batteriladdning. Nu kan du lyssna till en hel ljudbok utan att behöva oroa sig för att förlora makten eller att behöva ladda enheten. Och när alla batteriet är urladdat, tar det bara tre timmar för enheten att bli fulladdad.

Apple iPod shuffle, precis som sin föregångare, har 2 GB minne för din ljudsamling. Denna stora mängd minne på en ultrakompakt MP3-spelare ger dig utrymme för hundratals av dina favoritlåtar. Du kan också skapa flera olika spellistor att följa varje aktivitet under hela dagen.

Voiceover är en av de prydliga tillägg inkluderade på Apple iPod Shuffle. En Voiceover-knappen är placerad på toppen av den enhet som, när den trycks, kommer att berätta namnet eller artist en sång. Du kan också trycka på knappen, hör spelmenyn och växla mellan dina spellistor. Och eftersom det inte finns någon skärm för att visa hur mycket batteri som finns kvar på enheten genom att trycka på knappen två gånger Voiceover kommer att berätta. Apple gick inte blyg med alla de fördelar som erbjuds till användare. Denna funktion kan tala upp till 25 olika språk, så det kan berätta titeln på en spansk eller fransk låt med lätthet.

Genius är tillgänglig på denna ultrakompakta MP3-spelare. Genius skapar mixar från din musik med låtar som har liknande egenskaper. Genius kan endast slås på från iTunes när shuffle synkroniseras till din dator. När den är aktiverad, skapar Genius din mix, automatiskt synkroniserar spellistan till din iPod Shuffle och ger dig en blandning av gamla och nya låtar att ge lite variation till din musikaliska värld.

Sammanfattning

Den fjärde generationen av Apple iPod Shuffle omdefinierar ultrakompakta MP3-spelare. Även utan en bildskärm, Voiceover ger dig all information du behöver om låten spelas, batteritid tillgängliga och detaljerna i dina spellistor. Vi var nöjda med den lilla klämman på baksidan av den enhet som håller spelaren på plats, och de ljusa färgerna läggas krydda till enheten. Apple iPod Shuffle är en enhet som är svårt att slå.