dagbok – Min Union tidning

Låt inte namnet lura dig; Min Union Journal (MUJ) är inte en online dagbok bara för fackliga arbetare. Det grundar sig på en stor idé: att skydda dina värdefulla minnen, bilder och dokument från naturkatastrofer, dator kraschar eller brand.

användbarhet

Eftersom platsen täcker så många olika typer av dokument, kan du tror att de inte har en fullt utvecklad, väl genomtänkt journalföring systemet. Du skulle vara fel. Denna dagbok plats imponerar med en enkel, lättanvänt format, no-brainer navigering och fantastiska inlägg organisation. Tyvärr saknar de delningsalternativ som gör platser som Penzu och LiveJournal mer flexibel för sina användare.

Enkelhet är detta online journalföring platsens stora överklagande. Om du har använt en blogging webbplats eller har någonsin skrivit en e-post, så kommer du att kunna använda Min Union Journal direkt. Processen är enkel, knapparna är överdimensionerade och naturligtvis placerade och fliken stil sida navigering gör det enkelt att hitta det du letar efter.

Sammantaget användare bara har fyra sida alternativ att välja mellan: ny post, kalender, sök och profil. Andra webbplatser, såsom LiveJournal, har så många alternativ en användare kan bli överväldigade. Denna enkelhet verkar uppfriskande, även om vissa kan hitta minimalism alltför vanligt.

När du börjar ett inlägg där du får möjlighet att skapa en textinmatning, ladda upp ett foto eller ladda upp ett dokument fil. Tyvärr kan mediefiler inte integreras med journalanteckningar som med LDS Journal. Varje fil är separat och måste sökas oberoende.

Detta journalföring webbplats har många av samma grundläggande säkerhetsfunktioner som andra jämförbara platser innehåller. Det omfattar ständigt närvarande lösenordsskydd. Webbplatsen krypterar också varje inlägg, dokument och foto så snart det sparas. Detta innebär att varje objekt är oordning och det enda sättet att sätta ihop den igen är att använda ditt lösenord. MUJ försäkrar medlemmar som ingen någonsin kommer att titta på filer och data, inte ens sina programmerare.

säkerhets~~POS=TRUNC

Detta journalföring Sajten hävdar också att be om endast minimal personuppgifter. Du måste ange ditt namn, födelsedatum, e-post, facklig tillhörighet, kreditkortsinformation, så deras definition av minimi verkar ganska slappa. Å andra sidan, de påstår att endast använda din e att skicka ditt lösenord ledtråd. Om detta innebär att inga e-postmeddelanden, nyhetsbrev eller skräppost, kan platsen vara gyllene trots allt.

Med My Union tidning kan du söka efter inlägg i ett antal olika sätt. Du kan klicka på “äldre” och “nyare” navigeringsknapparna för att zooma från tidigare inlägg till nyare inlägg kan du bläddra igenom en lista över tjänster eller klicka datum i kalendern sidan. Denna webbplats kalender är unik eftersom inte bara kan du hitta gamla inlägg, du kan också klicka på datum för att skriva nya inlägg. Den nya tjänsten kommer att märkas med det datum du klickade på, oavsett när den dagen kan vara.

En stor bonus till den här webbplatsen är att du kan säkerhetskopiera och lagra dokument på webbplatsen. Detta omfattar ett brett spektrum av dokumenttyper, inklusive PDF-filer. Detta är ett bra sätt att göra dokument tillgängliga oavsett vilken dator du använder. Ingen annan plats har denna typ av dokument uppladdning alternativ för det medlemmar, vilket gör min Union Journal unik i detta avseende.

Med MUJ kan du bara anpassa ditt konto genom att ändra texten, stilsort och genom att lägga till bilder. Detta kan tyckas begränsad, men i jämförelse med online dagbok webbplatser som min terapi Journal och Du Journal är i bollen parken med andra populära webbplatser.

Sajten kommer automatiskt att anpassa din dagbok med exakt hur gammal du är på dagen och exakt hur många dagar det är tills nästa födelsedag. MUJ hävdar detta är en “väldigt cool funktion” i avskildhet delen av platsen, men de flesta vuxna inte vill veta exakt hur gamla de är och hur nära sin födelsedag är varje gång de går att göra ett inlägg. Ålders funktionen kan vara roligt för vissa, men eftersom denna plats är tillgänglig för tonåring 13 år gammal och uppåt.

Denna webbplats har ingen publicering eller delningsalternativ, som strider mot deras anspråk på att vara ett säkert förvaringsutrymme för dokument. Vad händer om webbplatsen stängs? Hur kommer du hämta dina dokument utan export, skriva ut eller e-funktioner? Du kommer inte, så att hålla kopior av bilder, journalanteckningar och andra filer på andra platser är en bra idé om du använder denna journal webbplats.

Post organisera verktyg

Min Union Journal är en enkel, visuellt tilltalande webbplats som är minimalistisk. Denna minimalism kan vara både dess bonus och dess brist. Om du letar efter en gemenskap atmosfär, delningsalternativ eller avancerade anpassningsmöjligheter, kanske du vill leta någon annanstans för en online dagbok.

Anpassning och redigeringsverktyg

Publishing / delningsalternativ

Sammanfattning