föräldratidsstyrning programvara – Computer

Programvaran är verkligen ingen ersättning för den kärleksfulla ledning av föräldrar som förklarar farorna med internet till sina barn. Även om du kan använda teknik för att genomdriva dina riktlinjer hemma, såvida du övertyga barn att farorna är verkliga och inte godtyckliga, kan de alltid kringgå programvaru blockad genom att gå bredvid.

Feature Set

Computer är föräldratidskontroll programvara från SoftwareTime, LLC som ger dig möjlighet att begränsa barn datortid och tillgång. Detta program är ett av de enklaste att använda det vi har funnit och SoftwareTime ger lyhörd och bra kundsupport. Den uttalade avsikten att denna produkt är att den bör minska oro och försämringen för föräldrar om datoranvändning av barn. Tanken är att med datorn kommunicerar med ett barn om hur mycket tid de kan använda och hur mycket tid de har kvar, är föräldern inte längre den onde.

Förutom att minska stress och argument mellan föräldrar och barn om Internetanvändning, Computer hindrar barn från att surfa på webben när du inte är hemma. Det löser Instant Messaging missbruk. Den tillåter också syskon att dela datorn rättvist. Dessutom eliminerar det läggdags argument uppmuntrar mer läsning och motion och förhindrar social isolering. Det vinner popularitet.

Computer består av ett administrationsverktyg, vilket gör att förälder eller administratör att skapa profiler för varje barn och ange sina tidsgränser. Övervakningsprogrammet håller automatiskt reda på användar gånger och gränser. Detta program ger dig möjlighet att begränsa användningen av datorn eller tillgång till internet helt eller med tidsgränser efter tid på dagen, dag, vecka och månad. Du kan styra hur mycket tid per session. Och du kan ange hur länge ditt barn behöver vänta innan du kan logga in igen .; Det stödjer också tid Tokens, som är speciella koder som beviljar extra tid. Du bestämmer hur många gånger Tokens att skapa och hur mycket tid varje token tillåter. Du kan skapa token för datortid eller internet-tid. Om du vill se hur många polletter som du har skapat, kan du visa dem beroende på om du har tilldelat dem eller inte. Eller om barnet visar sig vara förtjänar en token bonus, kan du ta tillbaka dem. De polletter visas i webbläsaren så att du kan skriva ut dem, kopiera dem till en Urklipp eller e-posta dem. Om du vill ge extra tid till ett barn omedelbart, kan du använda en direkt Time Token som gäller tiden utan att kräva en kod .; Du har också möjlighet att ändra gränser med en alternativ Limit funktion. Varje person i hemmet kan ha en tydlig profil lämplig för ålder och mognad. Uppdateringar sker automatiskt. Om du behöver en användningsrapport för ett visst barn, kan du ange start- och slutdatum eller välja dagligen, veckovis eller månadsvis perioder.

Eftersom Computer är strikt tidsstyrprogram utan avancerade funktioner, är det enkelt att använda och ställa in. Det tar bara ett par minuter att sätta upp användarkonton och tidsbegränsningar.

Vi hade inga problem med att installera eller ladda ner testversionen. Guiden Computerprofil leder dig genom en enkel installation. Om du har ett nätverk hemma och vill skydda varje dator, har utgivaren en Family Pack. Om du installerar på ett nätverk, väljer du en av datorerna för att hålla gränsinställningarna, vilket gör det till Computer server. Det är bäst att installera servern först och sedan kan du bestämma hur man tillämpa begränsningar i nätverket. Du kan begränsa barns tid över vilken dator som helst i nätverket. Eller så kan du ställa in olika gränser för ett barn på olika datorer.

Enkel användning

Förutom att erbjuda teknisk support via telefon och en FAQ sida kan du skicka en förfrågan via e-post. Vi fick ett svar på vår e-post på mindre än en timme. Den hjälp som kommer med Computer är utmärkt och indexeras för att vara användbara.

Tidsfrister och begränsningar vi satte upp i vår testkonto fungerade perfekt.

En av de faktorer som påverkar upprorisk och trotsig beteende hos barn är om deras föräldrar ge tydliga gränser. Ett barn som agerar ut tiggeri att veta var gränserna går. När du installerar och konfigurerar Computer att uppmuntra lämpliga barn tillgång till datorer och internet, är det en akt av kärlek. Förstärka teknisk kontroll med kärleksfull instruktion avsedd att styra barnets beteende när han är i ett annat hushåll som inte använder föräldratidskontroll programvara. Computer kan du vara flexibel om du behöver stöta upp ett barns datortid, så att han kan slutföra ett uppdrag. Och i fall barnet ser programmet som bestraffande, du kan använda produkten för att ge en välförtjänt barn Time Tokens att förstärka önskat beteende .; Computer är en lättanvänd föräldratidsstyrprogram. Om du är en dator nybörjare som inte vill ha ett komplicerat program, kan detta vara ett bra val för dig. Det kommer aldrig att baffel dig med komplexitet eller få dig att tappa sätt ett snår av kryptiska menyer.

Enkel installation / Inställningar

Teknisk support / Hjälp

Time Control Effektivitet

Sammanfattning