mönster göra programvara – Filet Crochet, 2017

Om du kan dra den, kan virkning designer programvara förvandla det till en spetsliknande filet virkade mönster. Sand Castle Designs förpackningar i informationen om denna fiber konstform och hur man använder sin programvara för att uppnå intrikata konstverk på egen hand.

Programmet öppnar upp med en tom rutnät. Med hjälp av olika ritverktyg, kan du snabbt skissa ut ett mönster. Spegeln hjälpmedel och kopiera / klistra funktioner komma till hands här, arbetar tillsammans för att skapa ett kalejdoskop effekt. Programmet fastställer automatiskt vilka stygn som krävs och var och mode mönstret därefter. Dukar, bonader, gardiner och andra hushålls accenter kan alla vara utformade för hand i detta program.

För dem som vill virka en färdig mönster istället för att göra en från grunden, Virka Designs har dussintals färdiga att använda mönster till salu på sin webbplats. Bild teman är lika varierande som feodala Japan, söder om gränsen, livet i havet, och Easter Parade. Bilder som skulle vara lämpliga att rama är under rubriken Picture Perfect. Det finns religiösa mönster, blommönster och även mönster för Corvette entusiaster.

Om du vill att din ursprungliga mönster som skall ingå till salu på Virka Designs hemsida, sandslott designer kan du skicka in dina färdiga mönster för granskning. Om du väljer din mönstret laddas upp till webbplatsens Designer sida, där andra kunder kan köpa den.

Själva programmet är tillgänglig för omedelbar nedladdning, eller för lite extra, kan du beställa den på en CD-ROM. Kostnaden för programmet är om genomsnittet, med potential att göra pengarna tillbaka genom att sälja de mönster som du skapar på Sand Castle Designs hemsida. Utöver betalda mönster, erbjuder sajten också två enkla geometriska mönster som du kan ladda ner gratis. Dessa mönster är väl lämpade för nybörjare som vill prova filet virka innan de förbinder sig att köpa design mjukvara.

För närvarande Virka designer är tillgänglig för endast Windows, inte Mac OS. Det finns teknisk support i form av en webbformulär om FAQ sida inte hjälper att lösa problemet.