noter programvara – Forte Hem 2017

Redaktörens anmärkning: En nyare version av denna produkt finns tillgänglig. Tillverkaren listar nya versionen erbjuder följande funktioner: 16 stavar, trumma notation, och 12 olika noteheads. Vi kommer att utvärdera, rang och granska den nya versionen av denna produkt när vi nästa uppdatera noter programvara recensioner.

Sammanfattning

Forte notation programvara levereras i tre alternativ: Forte Premium för avancerade och professionella kompositörer, Forte Hem för erfarna användare och Forte Basic för mellanliggande och nybörjare användare. Tillverkarens webbplats innehåller en detaljerad funktioner jämförelse diagram för att hjälpa dig att avgöra vilken version som är rätt för dig.

De vanligaste musiknotation verktyg och funktioner visas automatiskt när du startar programmet. Musiken band ovanpå din poäng innehåller allt du behöver för att lägga till anteckningar, accenter, dynamik, texter, förtecken och ackord till din poäng.

Musik Palette gör det lätt att komma in anteckningar med musen. Att mata in toner, välj längden på fliken Notes på Musikpaletten och klicka på rätt rad på personalen. Musiken linjal visas runt varje åtgärd som du anger noter. Detta är att hjälpa dig lägga till anteckningar precis där du vill att de ska läggas.

Pauser läggs också automatiskt runt anteckningar placerade på resultatet. Några av de andra program vi testat kräver att du specifikt välja en paus och sedan manuellt placera den på resultatet. Du kan också lägga till anteckningar med datorns tangentbord. Under fliken Hjälp kan du se layouten av sedlar och hur de motsvarar tangenterna på tangentbordet.

Denna noter programvara kan du spela din musik i realtid eller steg tid genom att spela en MIDI-keyboard ansluten till datorn. Noterna läggs automatiskt till poängen i rätt lägen och med rätt löptider som du spelar.

Vi var besviken över att Forte inkluderar inte en virtuell piano för anteckning. Vi har funnit de virtuella pianon i andra komposition program att vara mycket användbar och rolig att använda.

Forte Home kan du importera MIDI och MusicXML. Denna notation programvara kan du också exportera dina låtar som MIDI och MusicXML filer, så att du kan dela dem med andra kompositörer som kanske använder olika notation sammansättning applikationer. Du kan även spara dina låtar som en JPEG, TIFF eller EPS-filer.

När du har blandat alla dina spår precis som du vill ha dem, kan du exportera hela bit som en WAV eller MP3 digital ljudfil så att du kan lyssna på den och dela den med dina vänner. Däremot programmet omfatta inte funktioner för inspelning av ljudfiler.

Flikar layout musik Palette är mycket bekvämt och gör att du snabbt och enkelt välja den exakta verktyg du behöver för att lägga till den speciella blomstra till din komposition. Det är verkligen trevligt att ha alla verktyg och funktioner du behöver finns på en plats. Allt du behöver göra är att klicka på lämplig flik i paletten för att komma åt verktyg du behöver för att lägga till smutskastning, text, förtecken, gitarr ackorddiagram och så vidare.

Forte Home är lätt att använda och har många av de verktyg som behövs för att få dig komponera snabbt, men det omfattar inte ett virtuellt piano eller ljudinspelningsfunktioner. Men om Home-versionen är inte att passa dig, det finns flera andra versioner av Forte att välja mellan. Oavsett version du väljer, hittar du Forte sammansättning programvara för att vara heltäckande och lätt att använda.