online aktiehandel – TD Ameritrade 2017

TD Ameritrade är en populär och väl etablerat namn i online aktiemäklare. Det erbjuder den mest populära investeringsalternativ och handel; dock, handlar med denna tjänst har en större prislapp än många andra online aktiehandel tjänster.

Sammanfattning

TD Ameritrade lista över investeringar inkluderar aktier, optioner, obligationer, fonder och CD-skivor. Aktiehandel är en platt $ 9,99, och alternativen är $ 9,99 för provision plus $ 0,75 per kontrakt. Detta fungerar till $ 17,49 för 10 kontrakt. Detta är på den högre änden av de tjänster som vi granskade, som är avgiften för en alternativ övning eller uppdrag på $ 19,99. En avgift som är betydligt högre än de övriga tjänster vi granskat är mäklaren assisterad handel avgift, vilket är $ 44,99 för en handel plus ytterligare $ 0,75 per optionskontrakt. En bonus är att denna tjänst inte kräver en minsta insättning för att öppna ett konto.

Den ThinkOrSwim plattform är en av de mest väl organiserade vi såg. Den innehåller en anpassningsbar docka, som alltid är synlig och marknadsför de verktyg och information till spotmarknadsmöjligheter och genomföra strategier aktiehandel. Ledningscentralen skärm ger alla dina viktig information samlad på ett ställe. Dessutom kan du surfa på webben och göra andra uppgifter under övervakning dina aktier. Tjänsten är lätt att bläddra med väl märkta flikar längst upp på varje sida, och hjälp är alltid bara ett klick bort. Det finns mobilappar tillgängliga för iPhone och iPad samt Android-enheter som du kan se ditt konto och streaming citat, och du kan handla eller övervaka värdepapper.

Denna tjänst ger också undervisningsmaterial, inklusive artiklar och seminarier. Den medföljande planeringsverktyg och räknare hjälpa dig att förbereda för livets skeden, inklusive högre utbildning och pension. Det finns också användbar information på webbplatsen genom online-dokumentation och vanliga frågor. För ytterligare hjälp, kan du kontakta kundtjänst via telefon, e-post och chatt.

TD Ameritrade erbjuder en bra samling av lagermöjligheter, och detta online rabatt mäklare har en enkel att använda plattformen samt tillgång till forsknings- och diagramverktyg. Kunderna har tillgång till utbildningsresurser, såsom seminarier, videor och kurser. Du kan komma åt ditt konto och handla aktier online med ett webbgränssnitt eller populära mobila enheter. Detta är en bra service för en online aktiemäklare, men det har högre avgifter och färre verktyg än andra tjänster.