Online personliga lån – Bästa ägg, 2017

Bästa ägg ger oprioriterade nätet personliga lån genom Cross River Bank, en FDIC medlem chart i New Jersey. Den har ett begränsat utbud av lånebelopp, som kan variera från stat, som oftast används för skuldkonsolidering. Men lånar det pengar för resor, affärskostnader, hem förbättring, flytt eller inköp av fordon.

Sammanfattning

Du kanske känner Bästa ägg eftersom du fått en “pre-godkännande” meddelande i brevlådan. Detta betyder inte att du hade ansökt om ett lån eller att någon har ansökt i ditt namn. Snarare har företaget pre-screening potentiella kunder och skickade ut detta meddelande, ungefär som vissa kreditkortsföretag gör.

Ansökningsprocessen är helt online. När du har slutfört den ursprungliga ansökan, utvärderar det dina uppgifter och kreditvärdighet, och meddelar vad du kan få. Det ger dig flera val av lånebelopp och priser. Du väljer sedan den bästa personliga lån för dig, och slutföra processen. Slutföra lånet innebär att skicka in dokument som styrker din inkomst och identitet (dokumentationskrav varierar från person till person och lån). Oftast måste du skicka en W-2 och legitimation.

Signera lån sker genom att klicka till tecken på nätet, och de medel som är kopplade till din bank. Din första lånet betalning måste göras via automatisk tillbakadragande, varefter du kan ringa in och få det ändras om du vill.

Bästa ägg kundsupport var inte alls lika bra som de andra online personliga lån långivare vi granskat. När våra testare anropas med frågor om processen, representanter pressade oss att tillämpa oftare än andra långivare gjorde. Vissa försäljare förstådda de inte kunde svara på våra frågor, även om det var oklart om de inte vet svaren eller var ovilliga att svara tills vi tillämpas. Webbplatsen saknar också stödverktyg som en lånekalkylator eller artiklar om lån och låneprocessen. Även om dessa funktioner är inte nödvändigt för att få ett lån, de visar fokus på att hjälpa människor.

Kundsupport kan endast nås med telefon under normal kontorstid. De frågor är grundläggande och gäller specifikt till Best Egg.

Om du letar efter ett personligt lån, kan bäst ägg ger dig en mängd olika lån utan säkerhet genom en FDIC bank. Ansökan hanteras på nätet. Du kan ringa in med frågor, men om du inte är en aktiv sökande, kan du inte få den bästa servicen. Men om du är bekant med lånet processen och gillar idén med att ha ett urval av priser, är detta långivare värt att överväga.