PaaS – Oracle Cloud, 2017

Oracles PaaS, Oracle Cloud Platform, hjälper applikations och programvaruutvecklare både stora och små att njuta av en gemensam och skalbar plattform. Denna plattform är utformad för att både bidra till att befästa befintliga program samt att utveckla och distribuera nya program som använder databasfunktionalitet, middleware-teknik och special Engineered Systems.

Denna mångfacetterade systemet är utrustat för att hantera moln applikationsutveckling och distribution, samt molnhantering och integration. Till skillnad från vissa andra i sin klass, har Oracles plattform både privata och offentliga moln distributionsmodeller. Detta hjälper ditt företag inte bara skapa och distribuera dina egna appar, men förlänga befintliga Oracle Cloud SaaS (Software as a Service) program.

Med hjälp av företagets Oracle Database och Oracle Exadata Database Machine, kan detta PaaS ge maximal datalagring och databasfunktionalitet. Oracles PaaS Programmet kommer också med inbyggda säkerhetsfunktioner, i fall du har strikta sekretess eller regulatoriska riktlinjer att följa.

Oracle Cloud Platform betonar app integration, som Oracle har en partner gemenskap av mer än 20.000 olika enheter, inklusive mer än 1000 specialiserade partners. Detta gör Oracle Cloud Platform en mångsidig lösning för dem i en mängd olika branscher.

Prissättning för PaaS lösning bryts ner på månadsbasis, men dess inledande månatliga planer är ganska överkomligt, med början på bara $ 100 per månad. Om du behöver fortsatt stöd när du använder PaaS, Oracle erbjuder chatt, telefonsupport och tillgång till sina onlineforum, som kan hjälpa dig att felsöka många vanliga plattform frågor.

Oracle har en lång rykte inom mjukvaruindustrin, med en lång historia av arbete inom cloud computing industrin. Företaget tillverkar flera molnlösningar som är kompatibla med sin PaaS, vilket är värdefullt om du vill använda andra molnplattformar, programvara och hårdvara i ditt utvecklingsarbete.

Oracle Cloud Platform erbjuder uppgifter med hög lagringskapacitet och integration av applikationer, bland annat med andra Oracle plattformar. Men bryter Oracle tjänsten sin prissättning ner i en månadsavgift, vilket innebär att om du bara planerar att tillfällig användning, då denna plattform kan vara för stark för din casual utvecklingsbehov.