pacs programvara – Cerner ProVision, 2017

Cerner bestämmelse PAC arbetsstationer är utrustade med anpassningsbara verktyg för bildanalys och manipulation. Förutom 3D-funktioner, innehåller paketet ortopediska planerings- och mammografi verktyg.

Med möjlighet PACS, kan du fortsätta att använda dina gamla modalitet och DICOM-standarder. Du kan också synkronisera tålamod och studera information mellan RIS och röstigenkännings modaliteter. Systemet har också utformats för att hjälpa till att öka operativa resultat, tack vare funktioner som en automatisk startalternativ och ett klick fritt arbetsflödessystem.

Cerner tillhandahållande PACS-lösning inkluderar Cerner ProVision Study Validation Server, vilket ger validering och synkronisering av dina patienters demografiska och undersökningsdata. Lägg i bilddata, och du kan få en fullständig bild av varje patientjournalen. Dessutom får du sömlös tillgång till bilder som är inhysta i EMR med Cerner tillhandahållande Web Access.

Den Radiology Skrivbord visar all viktig information som radiologen behöver veta, och de verktyg tolkning är inrymt direkt på skrivbordet. Det finns också ortopediska planeringsverktyg som kan hjälpa dig att skapa en film mindre miljö. Dessutom erbjuder Cerner ProVision PACS en mammografi svit med en bred uppsättning av avbildningsverktyg som är särskilt utformade för att hantera bilder i samband med detta förfarande.

Cerner driver också en försäljare neutral Archive (VNA) kallas CareAware Multimedia. Denna digitala bilder arkiv tillåter läkare att hantera multimedia såsom bilder och video, och integrera dem med dina patienters elektroniska patientjournaler. Detta görs för att säkerställa att viktig information finns tillgänglig vid alla tidpunkter, och att viktig information inte isoleras eller kopplas bort från patientvård. Cerner s Vendor Neutral arkiv kan användas som en offentlig eller privat moln plattform och kan spara kostnader för din praktik på förvaring av utrustning och underhåll.

Cerner lösningar ger kliniker med heltäckande produkter och tjänster. Cerner är en komplett leverantör som kan leverera rådgivning om hur man ställer in utrustning, mjukvara och molntjänster för att skapa ett effektivt arbetsflöde till en rimlig kostnad. Cerner PACS stöds också genom att lära tjänster så att alla inblandade i vården kan snabbt lära sig att använda den PACS-system. Ett förfarande eller anläggning av valfri storlek kan tänka Cerner bestämmelse PACS som en del av en helhetslösning vård.