papegoja zik hörlurar – Parrot Zik 2017

Parrot Zik är en stor undantag från regeln att Bluetooth-hörlurar lider lägre ljudkvalitet. När du lyssnar på Zik, skulle du aldrig veta att det inte var kopplad. I kombination med funktioner som en beröringskänslig fjärrkontroll och ett käkben sensor, är det en klass ovanför andra hörlurar. Denna uppsättning är inte bara för musik heller, det fungerar bättre än många Bluetooth-headset för telefonsamtal också. För sin starka uppsättning funktioner, Parrot ZIK hörlurarna vinna Top Ten Recensioner Gold Award.

Prestanda

Parrot Zik har dubbla funktioner: Den utmärker sig både vara de bästa Bluetooth-hörlurar och överglänser konkurrenterna som några av de bästa brusreducerande sådana. Specifikationerna stödja den överlägsna ljudkvaliteten på Zik eftersom den har ett brett frekvensområde av 10 Hz till 20 kHz, en hög känslighet på 110 decibel, en stor 40 mm driv och mer.

Den bästa delen av Zik är utmärkt ljudkvalitet som ger klart och balanserat ljud över ett brett spektrum av musikaliska genrer. När du lyssnar på ljudböcker eller prata i telefon, den brusreducerande teknik smälter väl med naturlig, detaljerat ljud.

Finns i fyra färger (gult guld, svart guld, ökade guld, och klassiskt svart och silver) Parrot Zik är den mest väldesignade in i vår Bluetooth-hörlurar jämförelse. Den Zik har en iögonfallande över-ear-design med skulpterade metall och lyxigt vadderade öronkåpor. Dessa hörlurar är ett bekvämare alternativ till många av de hörlurar som vi försökt på, även om de är också tyngre än de flesta på 12,4 uns. Hörlurarna kan vikas platt så att du enkelt kan vila dem runt halsen eller stoppa undan dem. Kåporna rotera på ett sätt som gör det möjligt för dem att sitta i valfri vinkel, vilket ger dig en ännu säkrare passform.

En av de bästa funktionerna om dessa hörlurar är hur lätt det är att använda kontrollerna. Headsetet använder kontakten för att hoppa över spår, spela musik, ring eller svara i telefonen och kontrollera volymen. Du använder svepa gester på höger öronkåpa, så det bara tar ett tag att vänja sig vid kontrollerna. Det är lätt att glömma att hörselkåpan är tryckkänslig dock, och du kan av misstag hoppar över en låt när du försöker justera passformen.

Dessutom är batteriet lätt att ladda och varar mellan 6 och 24 timmar, beroende på användning. Det handlar om genomsnittet för de bästa Bluetooth-hörlurar, även om några konkurrenter kan överleva den Zik. Kom ihåg dock att andra längre livslängd konkurrenter inte har det stora antalet funktioner som Zik har.

Design

En annan användbar funktion är käkbenet sensorn. Denna sensor känner av när du använder hörlurarna som ett headset och styr den externa mikrofonen att fokusera på din röst. Hörlurarna har fyra separata mikrofoner, mer än någon hörlurar på vår uppställning. Dessa mikrofoner kombineras för att filtrera bort bakgrundsljud när du talar. Dessutom upptäcker en inbyggd sensor när du tar bort hörlurarna och pausar automatiskt din musik för dig, en ovanlig bonus med Zik.

Parrot Zik är en av de mest anslutningsbar Bluetooth-hörlurar. Om du vill ansluta via Bluetooth, är det lätt att synkronisera med din NFC-kompatibel telefon, surfplatta eller musikenhet. Den Zik har även en 33-fots trådlös räckvidd så att du kan ställa in telefonen i vardagsrummet och bära hörlurarna till köket utan att avbryta ljudsignalen. Om du vill ansluta via en hård tråd, det Zik kommer också med en löstagbar kabel för passivt lyssnande och ökad ljudkvalitet.

Den Zik har ett program som du kan ladda ner för din Apple eller Android-enheter. Denna app kan du aktivera brusreducering och en konserthall effekt, kontrollera batterinivå och tillgång till equalizer. Det är en sju-bands equalizer, och du kan välja mellan olika förinställningar som platt, pop eller klubb. Eller så kan du justera frekvenserna efter dina önskemål. Denna app har några intressanta anslutningsmöjligheter funktioner som går långt utöver vad andra hörlurar kan göra.

Papegoja har allt du behöver om frågor uppstår när du använder ZIK hörlurar. Du kan ladda ner en programuppdatering för hörlurarna och programmet från webbplatsen samt utforska frågor och bruksanvisning. Företagets webbplats kan du köpa reservdelar, såsom ett batteri fall, eftersom batteriet är löstagbar. Den Zik levereras med ett års garanti, vilket är ungefär genomsnittet för branschen. Du kan också följa Parrot på Facebook, Twitter och YouTube.

Parrot Zik hörlurarna har utmärkt ljudkvalitet när du gör telefonsamtal eller bara lyssna på musik. Dessa hörlurar är mycket bekväma och använda en multi-mikrofonsystem för att ge dig tydlig uppmaning kvalitet och utmärkt brusreducering. Du kan använda den medföljande mobila appen får åtkomst till en sju-bands equalizer med hjälp av förinställningar eller en anpassad inställning. Och Bluetooth-anslutningen innebär att inga kablar någonsin kommer att komma i vägen.

Anslutningar

Hjälp och support

Sammanfattning