Registry Repair programvara – RegistryCleanerKit, 2017

RegistryCleanerKit är ett register scanner programvara som produceras av Uniblue för att öka den totala prestandan för din Fönster dator. RegistryCleanerKit är optimerad för alla versioner av Windows, inklusive Windows 8. Den levereras med en enda programvarulicens, vilket innebär att du kan bara ladda den på ett enda system, vilket är standard för liknande register reviver programvara.

Sammanfattning

Registret scanner verktyg medföljer RegistryCleanerKit tog 32 sekunder att skanna vår testdator register och hittade 270 register frågor. Detta scan tid var bland det bästa av programvaran vi testade. Skanningen sammanfattningsskärmen bröt resultaten i tre kategorier: System relaterade fel, användarrelaterade fel och tredjeparts fel. Programmet gav också en enkel indikation på svårighetsgraden av registret fel på sammanfattningsskärmen som gör att du vet den allmänna hälsan hos din Windows register. Antingen kan du använda enkel knapp fixa verktyg som tillhandahålls av RegistryCleanerKit, eller så kan du visa mer detaljerad information om varje fråga och hur man rättar de specifika registreringsfel.

RegistryCleanerKit inte har ett register defrag verktyg för att hantera den fragmentering som sker över tiden i fönstrets register och förbättra det totala resultatet av din dator. Även om vi inte tror att processen är alltid nödvändigt, är det ett vanligt inslag som finns på annat register redigeringsprogram. Efter att ha kört RegistryCleanerKit avläsnings, rengöring och reparationsverktyg, vår testdator prestanda ökade med 0,58%.

RegistryCleanerKit säkerhetskopierar automatiskt registret varje gång du reparera ett problem. Detta backup-system gör det möjligt att återställa hela registret eller ångra enskilda fel som uppstår under registret reningsprocessen. Att ha en säkerhetskopia av registret är viktigt att skydda data systemets mot oavsiktlig skada som kan uppstå under en PC melodi upp.

Det finns en grundläggande rapportfunktionen, men det är begränsat till notering fel efter typ. Programvaran erbjuder även en ignorera lista som låter dig skydda känsliga program från potentiell skada som kan uppstå med en tillämpat reparation. Men om du har ett program som blir inaktiverat varje gång du kör en scan, är det bäst att du kan skanna programmet med kvalitet antivirusprogram eftersom felet kan tyda på programmet uppvisar oönskat beteende.

Uniblue erbjuder stöd för RegistryCleanerKit via e-post formuläret och en FAQ sida på sin webbplats. FAQs sidan är bra för att hitta snabba svar på vanliga problem, medan e-post är bättre för unika eller svåra supportärenden. Uniblue erbjuder inte chatt eller telefonsupport.

RegistryCleanerKit är en grundläggande register reparation verktyg för att hitta register frågor som påverkar systemets prestanda. Mjukvaran gör ge information om hur man löser registret fel, men det ger inte ett register defrag verktyg.