ridning gräsklippare – Troy-Bilt TB30 R 2017

Troy-Bilt TB30 R Neighborhood Rider är en gasdriven ridning gräsklippare som är bra för förorts hem. Den lilla men mångsidig åkgräsklippare tar på små och medelstora gräsmattor utan svårighet.

Den här gräsklipparen körs en stor 420-cc motor som ger en god mängd ström. Den bakre monterade motorns placering begränsar åkgräsklippare till en maximal körhastighet av 4,25 mph, men 30-tums skärblad är en fin kompromiss mellan klippbredd och manövrerbarhet.

För enkelhetens skull använder området Rider den FastAttach tillbehörssystem. Dessa tillbehör, som säljs separat, fäster denna ridning gräsklippare snabbt och med inga verktyg behövs. Du har möjlighet att köpa saker som kompost kit eller baggers, vilket sparar tid när du klipper.

Klipparen använder standard-duty 14-gauge stål för dess däck konstruktion. En stålframaxeln ger extra tålighet under däck; men detta åkgräsklippare väger bara 340 pounds för enkel lastning på lastbilar för transport. Den 1,3-liters bensintank ger allt bränsle du behöver för din gräsmatta, och bränslemätaren är i lätt vyn så att du alltid vet mycket den har lämnat.

En sexväxlad shift-on-the-go sändning kan du växla snabbt utan att behöva stanna och justera kopplingen. Ryttaren kommer med vad Troy-Bilt kallar operatörsstyrd omvänd systemet. Detta system tillför bekvämlighet eftersom åkgräsklippare skär medan den driver baklänges. Bladhöjd anpassar sig till en av fem olika positioner för att ge dig snittet som du vill varje gång. Denna åkgräsklippare har en standardvändradie på 18 inches och manövrer runt stora träd och andra hinder med lätthet.

Denna ryttare gräsklipparen fungerar bäst på mindre projekt. Den har en medel baksätet för din komfort, men det omfattar inte ett parasoll, en mugghållare eller special stoppning på ratten, så det är bäst för korta klipp jobb.

Med sin långsamma toppfart är Troy-Bilt TB30 R området Rider inte den bästa ridning gräsklipparen för landskapsunderhållsarbete. Den FastAttach systemet och omvänt klippning kapacitet lägga en hel del mångsidighet, dock.