bärbara högtalare – Fugoo Style 2017

Fugoo tar ett unikt sätt att skapa bärbara högtalare. Det finns tre modeller i sitt sortiment av högtalare. Varje Fugoo högtalare har samma kärn X inre förare, men det finns tre yttre skal, eller jackor, kan du välja mellan – Tough, stil eller sport. Tough jackan är bäst för terrängkörning äventyr. Om du vill använda högtalaren utanför en hel del eller plan för att montera den på en cykel, är Sport jackan ett bra val. Vi rekommenderar dock Style jacka eftersom det är den minsta och lättaste, men det är fortfarande hållbart när du behöver det vara.

Prestanda

Utöver sin eleganta utseende, låter Fugoo Style fantastiskt. Den har sex förare som producerar en nästan felfri ljud, och det har 40 timmars batteritid, så att du inte behöver ständigt oroa sig för laddning. Av dessa skäl Fugoo Style tjänar våra Top Ten Gold Award som den bästa bärbara högtalare.

Den Fugoo Style bärbara Bluetooth-högtalare har fylligt ljud och full bas. Det ger en utmärkt ljudupplevelse tack vare sina två fullsortiments förare, dubbla diskanter och bas radiatorer. Du behöver inte oroa dig för någon distorsion när volymen är på den övre delen heller. Volymen kan nå 95 decibel, vilket är högre än ett tåg vissla, så att du kommer att kunna höra din musik från det andra rummet.

Detta reser högtalare ger imponerande bas för sin ringa storlek, nå dalar ner till 60 hertz – doppa ner lägre än de flesta talare i vår granskning. Den låga bas kompletteras av mellanregistret och räckvidd klarhet övre.

Den fullständiga, rundstrålande ljud kan krediteras Styles 360-graders design. Även om det inte är äkta surroundljud, de flesta skulle inte kunna avgöra skillnaden. När ljudet projiceras, det är inte bara skjuts i en riktning – du kommer att kunna höra det kommer från flera vinklar.

Batteriet är lika slående som ljudprestanda. Den Fugoo Style varar en imponerande 40 timmar, långt utöver de 15 timmar de flesta bärbara trådlösa högtalare. Sedan Fugoo batteri är större än andra, det tar lite längre tid att ladda. Det tar 3,5 timmar att ladda enheten, medan andra tar så lite som två timmar.

Batteri

Den Fugoo Style är gjord för att tas med överallt. Det väger endast 1 pund och är mycket liten, mäter bara 7,1 inches lång och 2,6 inches bred. En elegant silver mesh tillverkad av fiberförstärkt plast täcker plast högtalaren för att skydda den från väder och vind. I själva verket, är tal resistent mot damm, lera, snö och stötar, och det är vattentätt. Högtalaren är bara bra i snö eller regn, men vi rekommenderar inte dränka den i vatten. Högtalaren har en IP67, vilket innebär att den kan vara nedsänkt i upp till 1 meters djup under 30 minuter. Men om du tappar högtalaren i en vattenförekomst, bör du hämta det omedelbart för att förhindra eventuella skador.

Det finns endast ett fåtal knappar på sin utsida. På toppen hittar du knapparna för att justera volymen och besvara eller avsluta telefonsamtal. På högtalaren sida är en strömbrytare och en knapp för Bluetooth-anslutning.

När det gäller uttag och hamnar, det finns bara två: en microUSB port på högtalaren sida, som är för laddning, och en 3,5 mm aux-ingång för anslutning av högtalare direkt till enheten med en tråd. Det finns ingen extra USB-port för att ladda din smartphone eller surfplatta. Några talare erbjuder möjligheten att driva upp en separat enhet samtidigt som du spelar musik.

Det är ovanligt att hitta en bärbar högtalare som har en fjärrkontroll. Den Fugoo Style gör, men du måste köpa det separat. Fjärrkontrollen är vattentät och kan bäras som en snodd eller armband. Den har även en inbyggd flasköppnare. Andra tillbehör du kan köpa inkludera en cykelhållare, en rem montera och en multi fäste, som kan användas som en karbinhake slinga, ett stativ monteringsuttag eller en bältesfjäderklämma.

Detta reser högtalare stöder en rad Bluetooth-profiler. Högtalaren kan användas vid en räckvidd på upp till 33 fot, vilket är gott om utrymme att röra sig fritt utan avbrott i din spellista. Det fungerar med A2DP Bluetooth-profilen, vilket betyder att den kommer att strömma alla typer av ljud. Det är också kompatibel med Audio / Video Remote Control Profile (AVRCP), så att du kan styra din musik från högtalaren själv.

Den Fugoo Style har en högtalartelefon, vilket innebär att det stöder HSP profil och låter dig ta emot samtal, hänga upp och justera samtalsvolymen. Högtalaren har en rundupptagande mikrofon med brusreducerande teknik, så kan du inte bara tala i det, kommer det också att blockera ut ekon, vind och bakgrundsljud. En annan användbar profil är profilen HFP Röststyrning. Detta gör att du kan använda Siri eller Google Nu med din iPhone eller Android smartphone när den paras med högtalaren. Du kan använda röstkommandon för att kontrollera sportresultat, få vädret, pausa, byta låtar, justera volymen eller svara på samtal med rösten, utan att röra telefonen eller högtalaren. Med sin röst stöd, är Style den perfekta pool eller badkar följeslagare.

Speaker Design

Förutom Bluetooth och 3,5 mm extra uttag, det finns inget annat sätt att koppla ihop enheterna med högtalaren. Dessa små högtalare stöder inte parning via NFC, DLNA eller AirPlay.

Eftersom företaget gör bara trådlösa högtalare, dess kundsupport representanter är kunnig och kan hjälpa till med alla frågor du har med din högtalare. Fugoo webbplats är lätt att navigera och har en FAQ sida. Om du hellre tala med någon på telefon eller via e-post eller chatt, dessa alternativ är på bordet också. Om du behöver ladda ner en bruksanvisning eller uppdatera firmware för enheten, är det på Fugoo webbplats också. Uppdaterad firmware säkerställer att interna digitala bearbetningssystemet i högtalaren är alltid aktuell.

Anslutningar

Den Fugoo Style är den bästa bärbara högtalare eftersom det ger fenomenal ljudkvalitet och enastående batteritid i en liten och tilltalande design. Den kompakta högtalare är hållbart, och dess motståndskraft mot vatten, lera och droppar kan du ta den med dig nästan var som helst utan att behöva oroa dig att skada den.

Hjälp och support

Sammanfattning