bärbara sol laddare – Levin 2017

Levin Solstar Giant Plus solpanel laddare har ett stort batteri för lagring och en hållbar kropp, som båda säkerställa enkel tillgång till säkerhetskopiera ström när du behöver det. Denna enhet levereras med skydd mot exponering för vatten och stötar.

Denna bärbara sol laddare kommer med 12.000 milliamperetimmar (mAh) intern energilagring. Med ett batteri som stor, kan du ladda de flesta smartphones upp till fem gånger innan du enheten tillbaka i solljuset. Bärbara strömkällor gör att du kan ladda dina mest använda enheter utan att du väntar för länge, och Giant Plus använder dess kraftfulla batteriet för att undvika långa laddtider.

Å andra sidan, kräver extra tid för att fylla sitt inre minne denna enhet. Denna bärbara sol laddare kräver mellan sju och nio timmar i solen för att ladda de flesta smartphones. Detta gör enheten mer praktiskt med förebyggande avgifter än de omedelbara behoven. Solens Laddaren levereras med en liten solpanel på framsidan av den enhet som du kan ställa in i solen för att samla energi. 1,7 watt panel fungerar långsammare än större paneler, men det tål robusta utomhusmiljöer utan splittring.

När enheten samlar tillräckligt med laddning, kan du ansluta din elektronik använda USB-portar. Denna bärbara sol laddare kommer med två av dessa fem-volts-portar, och du kan använda dem samtidigt utan att skada heller. Den använder ett Micro USB-port som en backup laddning funktion också. Detta gör att du kan ansluta din Giant Plus i ett vanligt vägguttag för snabbast möjliga laddning utan att behöva lämna den i solen i flera dagar åt gången.

Den robusta kropp laddaren tål några av de tuffaste miljöexponering, men USB-portarna måste förbli täckas för att behålla maximalt skydd. Kroppen av sol laddare använder en räfflad gummi design för att hindra den från att glida ur sitt läge, och samma material som skyddar mot exponering för regnvatten. Du kan ta ut vandring eller klättring, alltför. Den stöttålig kropp skyddar mot de flesta fall och stötar.

Trots sin fysiska storlek, kommer Levin Solstar Giant Plus bärbar sol laddare med en stor intern lagringskapacitet. Du kan ansluta den till vägguttag eller lämna den i direkt solljus när den behöver laddas och lagrar enheten tillräckligt med ström för upp till fem hela smartphone batterier. Byggd för tuffa utomhusbruk, denna bärbara sol laddare tål exponering för de tuffaste delarna.