flytta skida – Go Mini 2017

Go Mini är en snabbt växande portabel lagring och flyttar företaget. Företaget startade 2002 och har nu över 200 platser i USA, Mexiko och Kanada. Det finns tre olika pod storlekar för att passa olika storlekar hushåll. Den har en patenterad rörlig container design för att minska fukt och hålla dina ägodelar säkra. Go Mini är en lokalt ägd franchise, så att du har att göra med lokala beslutsfattare när du behöver hjälp. Till skillnad från de flesta behållare uthyrningsföretag, Go Mini hyror på veckobasis snarare än per månad.

Go Mini erbjuder tre längder av behållarna: 12 fot, 16 fot och 20 fot. Den 12-fots rörliga container passar cirka två rum och passar någon flyttar från en lägenhet. Den 16-fots enhet är en typisk storlek för någon att flytta ett litet hus värt artiklar eftersom det har tre till fyra rum. Twenty-foot pods innehåller fem till sex rum och är ett bra val för att transportera ett större hus. Go Mini är en av bara ett fåtal företag som erbjuder 20-fots container flyttar till sina kunder. Denna behållare priset är billigare än att använda flera mindre kuber.

Go Mini har skapat en patenterad design för sina rörliga skida för att maximera utrymmet och hålla dina ägodelar skyddade. Dess största container har mer kubikfot än de flesta konkurrenter, vilket gör att flytta stora hushåll enklare och mer ekonomiskt. Designen övervägande sträcker sig till behållarens hjul också. Go Mini hjul är vadderade för att ge mjuk kontakt med marken och dämpa dina tillhörigheter. Baljorna är åtta inches från marken för att minska risken för vatten som tränger in från marken. I bolaget ingår många binda poäng i sina baljor, vilket gör att du större flexibilitet för att säkra dina objekt. Väggarna och stödbalkar är gjord av mjuk, pulverlackerat stål för att hålla lukt, mögel och mjöldagg till ett minimum när lagra dina objekt under en period. Genomtänkt design skyddar dina ägodelar, och Go Mini gör en samlad insats för att ge många möjligheter att hålla dina värdesaker säkra.

Att ha en franchise som ägs av en lokal ägare ger dig möjlighet att arbeta med beslutsfattare i stället för att navigera genom ett bolag när du behöver hjälp. Med flera storlekar behållare ger flexibilitet när du förvarar dina varor. En patenterad konstruktion som skyddar dina värdesaker gör Go Mini ett företag att tänka på när du letar efter rörliga och förvaringskärl.