förskola spel – Dora Utforskaren: World Adventure

Låt ditt barn att upptäcka underverk i världen från säkerheten i ditt hem med Dora Utforskaren: World Adventure. I dessa förskola spel, att ditt barn kommer att resa med Dora upptäcka Frankrike, Ryssland, Tanzania och Kina. Efter att ha konstaterat de stulna vänskap armband, kommer din förskolebarn fira vänskap dag med Dora nya vänner från hela världen.

pedagogiskt värde

Denna programvara lär förskola väsentligheter genom en mycket organiserad sekvens av förskola spel. I varje avsnitt av spelet, Dora och din förskolebarn kommer

Detta överensstämmer organisation av verksamheten hjälper din förskolebarn följa och förstå handlingen. De flesta av de aktiviteter lära ditt barn relevant problemlösning och kritiskt tänkande. I Frankrike ditt barn kommer att lära sig former och färger när du navigerar på gatorna i Paris. I Tanzania din förskolebarn lär djur ordförråd. Förskolebarn kommer att slutföra pussel i Ryssland och Kina. Andra förskola spel inkluderar sortering och gruppering, räkna, och konst. Med så många olika aktiviteter, berör denna pedagogiska dataspel på alla de stora förskole ämnen som ska utsättas för en förskolebarn innan dagis.

En av anledningarna denna pre-k spelet så högt rankad är att förskole spel lär spanska i ett fokuserat och effektivt sätt. Många förskola spel bara skrika ut slumpmässiga spanska ord och hävdar att de lär förskolebarn spanska. Dora Utforskaren: World Adventure visar systematiskt samband mellan engelska och spanska ord genom att säga både engelska och spanska namn av former, färger och siffror. Eftersom programvaran gör detta, kommer ditt barn faktiskt vet vad det spanska ordet betyder och har möjlighet att använda den på rätt sätt i framtiden. Om du söker efter en förskola dataspel för att lära grundläggande spanska ordförråd till ditt barn, är detta en det.

Många förskola spel har en takt justerings som låter dig välja mellan två nivåer, men med Dora Utforskaren: World Adventure kan du välja mellan lätt, medium och hård. Denna extra funktion är en stor fördel. Det gör att du kan köpa en förskola spelet och dela den mellan ett par barn om du har fler än ett barn i förskoleåldern området. Det ger också ditt barn utrymme att växa utan växer ur förskole spel.

Ditt barn kommer att tjäna utskrivbara färg aktiviteter som de kompletta verksamhet i detta spel.

Funktioner

Eftersom verksamheten är organiserad i en logisk sekvens för varje land, kommer ett förskolebarn har inga problem efter handlingen i spelet och navigera sig runt förskolan spel .; Detta spel kan överklaga mer till flickor, bara för att Dora är en hona. Förutom detta är alla andra delar av spelet könsneutrala och kan avnjutas av alla förskolebarn.

Tyvärr, inte längre ger Nova Development stöd för detta spel på deras hemsida, så det kan vara svårt att hitta svar för dig frågor om det här spelet. kundsupport personal Nova Development kommer fortfarande att försöka besvara dina frågor om chatt, under förutsättning att de har den kunskap och teknisk erfarenhet att svara.

Dora Utforskaren: World Adventure är spelet som mest effektivt lära ditt barn grundläggande spanska. Detta pedagogisk programvara ger också förskola spel fokuserade på att lära ditt barn verkliga färdigheter som krävs för dagis. Medan ditt barn att lära sig förskole väsentligheter, låt honom eller henne upptäcka äventyr på samma gång och inser att det finns en stor, varierad värld där ute.

Enkel användning

Hjälp och support

Sammanfattning