fotokort – Storkie 2017

Om du vill meddela födelsen av ditt barn eller ditt kommande bröllop eller examen, har Storkie många fotokortmallar att välja mellan. Denna tjänst erbjuder flera enastående funktioner, inklusive leveransservice, anpassningsverktyg, kuvert alternativ och mer. Medan Storkie erbjuder fantastisk kortdesigner, många av de mönster inte tillåter dig att lägga till egna bilder.

Sammanfattning

Detta anpassade foto kort tjänsten ger många praktiska funktioner för att skapa kort och utskick. Om du laddar upp en bild med låg upplösning, varnar redaktör dig. Detta hjälper dig att undvika att skapa kort som inte kommer att översätta väl för att skriva ut. Kuvert ingår i dina beställningar, och du kan även förbeställa kuvert så att adresserna är redo att gå när dina kort anländer. Om du vill kan du välja att ha Storkie leverera dina kort för dig.

Det finns en minsta beställningsmängd av 10 kort för de flesta inbjudningskort, men vissa kort har en minsta beställnings kravet på 20 kort. Det finns inte en stor mängd rabatt för de flesta semester fotokort vi skapat med hjälp av Storkie. Med vissa konkurrerande fotokorttillverkare, när du lägger en stor order, priset per kort går ner.

Det finns en handfull av anpassningsverktyg för varje semesterfotokort du designa med den här tjänsten. Du kan välja från ett urval av kartong. Med många kort, kan du också välja om du vill hörnen vara fyrkantig eller rund, tillsammans med att anpassa bakgrundsfärgen och kuvert.

De Storkie kortdesigner är underbara, men vi kunde inte alltid hitta fotokort i varje kategori. Ändå har Storkie en mängd olika kort med tryck och mönster, men det är en besvikelse att det inte är en riklig urval av fotokort specifikt. Du behöver arbeta hårdare för att hitta fotokort med den här tjänsten än du skulle med de bästa online foto korttjänster vi granskat.

Om du har några frågor eller problem under utformning eller beställningsprocessen, Storkie erbjuder utmärkt hjälp. Det ger vänlig och kunnig personal för chatt, telefon och e-stöd, tillsammans med detaljerade frågor.

Storkie erbjuder några vackra mönster, även om många av dem inte införliva dina bilder. Det finns värdefulla anpassningsverktyg som finns med den här tjänsten, inklusive möjligheten att välja vilken typ av hörn dina kort har och möjlighet att få dina kuvert i förväg.