fotokort – Vistaprint 2017

Vistaprint är ett allrengöringsmedel tryckeri som fokuserar på småföretag och händelser. PR utskrift är bolagets fokus, så det inte har samma egenskaper som andra mer pappersfokuserade tjänster. Vistaprint erbjuder visitkort och en rad marknadsföring av produkter, men detta företag kan också göra semester fotokort för ditt företag eller familj.

Sammanfattning

Eftersom denna tjänst är mer inriktad på affärer och marknadsföring, betyder inte erbjuda specialiserade funktioner, som uppgraderingar kuvert eller posttjänst. De flesta av de semesterfotokort, som på Vistaprint fokus på vinterevenemang, vilket är bra om du vill skicka jul eller Hanukkah kort till familj och vänner. Det finns dock några specialiserade tjänster tillgängliga för andra fotokort tillfällen. På alla Vistaprints kort, kan du ändra formuleringen för olika fotokort för att matcha tillfälle, såsom ett bröllop eller födelsemeddelandet, men du kan inte ändra bakgrunden.

Detta företag inte tjänar skryta genom att vara en av endast en handfull av fotokort utskriftstjänster som erbjuder en förhandsvisning multi-layout. Du kan ladda upp bild som du vill använda för ditt kort och ser det i hundratals olika mallar samtidigt. Detta kan verkligen effektivisera urvalsprocessen genom att låta dig snabbt utesluta mallar som inte ser bra ut med ditt foto.

Korten vi beställde från Vistaprint var inte alltför imponerande. Bilder återges korrekt men papper och kuvert kvalitet var lägre än genomsnittet jämfört med de bästa fotokort tjänster. Dessutom kommer en del konkurrenter du kuvert post i förväg så att du kan ta itu med dem vid tiden korten anländer. Det kan vara trevligt för julkort eller någon annan helgdag som du kan beställa en stor kvantitet. Tyvärr är detta alternativ inte tillgängligt.

Även de kvantiteter som inte var lika stor som vissa konkurrenter, fanns mallar i varje kategori som vi sökte på Vistaprints webbplats, inklusive födelse och examenskort, tackkort och även tomma kort. Möjligheten att lägga ut ett fotokort som är helt egen hand är ett trevligt alternativ att vissa tjänster inte erbjuder. Vi vill att företaget gör det tomma kortet alternativet lätt att hitta och använda.

De bästa fotokortplatser gör det enkelt att begränsa sökningen till endast de layouter som skulle fungera bra för ditt projekt. Vistaprint har inte foto räkna eller prisklass filter, men det har de flesta andra branschstandard filter som hjälper dig att hitta den perfekta passformen.

Vistaprint saknar vissa bekvämlighet alternativ som du kan behöva, inklusive brevservice, men om du är nöjd posta korten själv, är denna tjänst värt en titt, särskilt om du behöver småföretag marknadsföring av produkter, också. Vistaprint kan hjälpa dig att skapa personliga fotokort för hälsningar och andra trycksaker för företag och familjer.