nätet tryckeritjänster – 4Over4 2017

En av de mest mångsidiga digitala utskriftsalternativ är 4over4. Inte bara har en användarvänlig webbplats med dynamisk pris förhandsvisning, om erbjuder ett varierat sortiment av produkter och konstruktioner för att passa nästan alla tillfällen. Vi är glada att tilldela 4over4 our Top Ten Silver Award.

Urval

4over4 har en av de bästa val av alla online tryckeri på vår uppställning. Det har massor av alternativ för visitkort, inklusive 3D och Foldover mönster, så att du kan hitta rätt färg och känsla. Du kan komma till platsen med en idé om vad du vill ha och sedan bestämmer dig för att uppgradera dina planer när du ser alla alternativ.

Detta företag på nätet skriver flygblad, T-shirts, stämplar, pussel, vykort, muggar, magneter, broschyrer, bokmärken och många fler produkter. Det bästa 4over4 är att det inte bara inte erbjuder en mall för varje objekt. Sajten erbjuder olika stilar och mönster för varje tillämplig produkt, så att du har ett brett tillämpningsområde för att välja från. Dess design är professionella och lämpligt, så att du inte behöver söka igenom sidor av visitkort formade som cigaretter eller pudlar att hitta ett fast, säkert val. Webbplatsen bedriver också återkommande försäljning, så när du köper ett objekt och bli en del av e-postlistan, får du meddelanden om tillgängliga erbjudanden.

De flesta online tryckeritjänster värda din tid och pengar ger dig åtminstone några designmöjligheter för affärsmaterial såsom flygblad, visitkort och broschyrer, men 4over4 går den extra milen. Det finns alternativ som kan gå med någon verksamhet eller tillfälle. Du kan välja mellan att använda dina egna mönster och lämnar det till ett team av designers för att göra din produkt ser upp till par.

Du kan ladda upp design filer av nästan alla typer, inklusive JPEG, TIFF, PDF, Publisher och Word. Du kan antingen ladda upp din egen design eller skicka oavsett bilder och teckensnitt du vill, låta 4over4 affär med designen. Företaget erbjuder alltid en gratis online bevis, så att du kan avgöra om du vill investera i flera kopior av din beställning.

4over4 levererar någonstans i USA. Den levereras beställningar via UPS med en femdagars standard handläggningstid, eller ens en övernattning handläggningstid om du är villig att betala mer.

Design egenskaper

New York är basen för 4over4 verksamhet, och om du bor i området, har du möjlighet att plocka upp din beställning. Det finns också postbefordringsfirmor för New York-bor. Enhets tjänsten inte är tillgänglig, så var beredd att bära på din beställning utan hjälp.

UPS spårar din beställning på sin webbplats. En sak att tänka på är vikten av din beställning. Till exempel, om du beställer 5000 kopior av en tjock broschyr eller serietidning, då ordern kan ta längre tid att komma fram och det kommer sannolikt att vara mer än en låda.

Detta online tryckeri kan du lägga till extra detaljer för att göra dina produkter ser ännu mer professionellt och noggrant utformade. Det finns bindande och täcker för sina produkter, som ska kompensera för sin brist på borrning eller flikar som alternativ. Det har även rundade hörn, en trevlig estetiska funktion för inbjudningar och presentkort. Däremot 4over4 inte erbjuda vatten beläggning, vilket är märkligt med tanke på sitt breda utbud av produkter, av vilka många är tryckta med vatten beläggning. Det erbjuder inte perforering eller scoring heller.

Även om 4over4 sysselsätter en utmärkt design team för att göra produkter, ibland hade vi svårt att komma i kontakt med människor som kan berätta om företaget. 4over4 inte erbjuda chatt, som är det mest effektiva sättet att kommunicera med laget för en online utskrift webbplats. Den har en e-postadress och telefonnummer, men att sätta på is är vanligt, och e-post inte får ett omedelbart svar. Webbplatsen har en FAQ sida med nyttig insikt i hur 4over4 fungerar, men det ersätter inte till förmån för direkt anställd kontakt.

4over4 är ett utmärkt val för alla företag som behöver specialiserade trycksaker. Den har ett brett utbud och många designmöjligheter. Priserna är rimliga, och handläggningstid är vanligtvis mycket kort. Du kan använda dina egna mönster eller ställ in 4over4 designteam lös på den produkt du vill. Allt som allt är detta en av de bästa online tryckerier.

Frakt

utskrifts~~POS=TRUNC

Hjälp och support

Sammanfattning