omvänd inteckningar – Live Well Financial 2017

Live Well Financial är en inteckning långivare baserad i Richmond, Virginia, som erbjuder omvänd inteckningar som en av sina tjänster. Live Well Financial har funnits omvänd inteckningar sedan 2005, och det har tillstånd att verka i alla 50 stater plus Washington D.C. Live Well Financial är inte en specialitet långivare eller vända inteckning specialist som vissa andra leverantörer.

Live Well hemsida är funktionell, men ljus på specifika detaljer och fakta om omvänd inteckningar. Särskilt påfallande är bristen på detaljerad information om fallgropar och andra kostnader en omvänd inteckningar bär med sig. Det finns inget omnämnande av de avslutande kostnader eller andra avgifter som är inblandade. Webbplatsen gör funktionen vittnesmål från kunder som rapporterar vara nöjd med sin erfarenhet.

Live Well erbjuder gratis uppskattning verktyg för att ge dig en uppfattning om vad du kan förvänta dig från din omvänd inteckning. Detta är en av de mer nakna ben verktyg vi såg. Till skillnad från många det inte ge dig ännu en uppskattning, säger bara att någon från levande brunnen skulle vara i kontakt för att följa upp.

Som en del av portföljen av låneprodukter, levande brunnen erbjuder några varianter på standard omvänd inteckning. Dessa kallas Fast Advantage, fast Fortune och fasta Freedom lån. Eftersom regeringen kräver att endast 60 procent av intäkterna från en omvänd inteckning nås under det första året, den Fast Advantage och fast Fortune tillåter återstoden dras tillbaka på 366: e dag, antingen som en klumpsumma eller i fyra årliga betalningar . Fast Frihet är en öppen linje-of-kreditlån som tillåter dig att fortsätta för utbetalning och åter låna som du tycker passar. Ränta betalas endast på den del som du använder. Dessa lån har en viss flexibilitet, speciellt om du behöver en omvänd inteckning för hem reparationer.

Live Well Financial är en inteckning tjänst som erbjuder en mängd olika omvänd hypotekslån. Deras webbplats är ganska bare bones och saknar mycket i vägen för information om omvänd inteckningar, både om fördelar och risker. Ändå erbjuder företaget några intressanta variationer som kan vara värt den extra uppdragen som krävs för att lära sig om dem.