online aktiehandel – Options 2017

Options är en ledare inom online aktiehandel och erkänd av välrenommerade finans- och investeringskällor som en av de bästa online mäklare. Det erbjuder en mängd olika investeringsalternativ – inklusive andra investeringsinstrument som många andra tjänster inte erbjuder – och en intuitiv plattform med en fast uppställning av verktyg och funktioner.

Sammanfattning

Denna online-plattform kan du anpassa dina fönster och dina åsikter. Den innehåller de verktyg och pedagogiska resurser du behöver för att stödja din investering stil. Dessa verktyg inkluderar risk och volatilitet räknare, diagram, streaming nyheter och analytiker-forskningsrapporter.

När det gäller optioner, har Options verktyg för att skapa enkla och komplexa handelsorder. Du kan använda förprogrammerade strategier eller enkelt skapa ditt eget, inklusive fjäril, condor, OCO, combo, bredbent, strypa, uppslag och villkorade order, bland annat. Om du är ny till handel med optioner, är intuitiv layout av plattformen välgörande, och om du är en erfaren alternativ näringsidkare, de orderläggning verktyg är exceptionellt enkel att använda.

Options har också mobila applikationer för iPhone, iPad, Android och Kindle Fire. Från dessa program, kan du handla aktier och optioner, få realtid citat, och skapa och hantera bevakningslistor och optionskedjor. En nackdel med detta online brokerage app är att du inte kan skapa eller hantera varningar.

Som nämnts ovan, en del av Options “avgifter för handel är högre än många tjänster. Aktier handlas är satt till $ 8.95. Kostnaden för alternativ handel är $ 14,95 plan för upp till 10 kontrakt och sedan $ 1,50 per kontrakt för ett obegränsat antal över 10. Avgiften för ett optionsavtal övning eller uppdrag är $ 8,95, vilket är mindre än den genomsnittliga avgiften på vår uppställning. Däremot Options inte kräver ett minimum balans för att öppna ett konto, och det erbjuder mäklare-assisted handel med utan extra avgift.

Options erbjuder en mängd olika resurser för att lära dig om online-handel och hur man använder plattformen. Dessa inkluderar bloggar, webbseminarier och utbildningsvideor. Simulerad handel är en annan användbar funktion som kan hjälpa dig att testa strategier utan att riskera dina egna pengar.

Options kan du handla aktier, optioner, terminer och Forex från en plattform med hjälp av utmärkta handelsverktyg. Du kan handla på flera olika sätt och från mest populära mobila enheter. Denna mäklare erbjuder utmärkt hjälp och utbildning för att stödja dig och din ekonomiska planering. Kostnaderna för handel med denna tjänst är högre än med de flesta mäklare vi granskat, men du får en solid online aktiemäklare.