palm routrar – Hitachi KM12VC 2017

Lätt att använda och bekväm att hålla denna Hitachi fast och dopp baserade palm router enhet gör ett bra köp för kräsna hantverkare. Hitachi har varit världsledande inom verktygsindustrin i många år och deras verktyg är kända för sin hållbarhet och kraft. Den KM12VC är inget undantag och har en imponerande 2,25 HP 11 amp motor. Lyckligtvis kan din verkstad kvar på den tysta sidan, eftersom denna router har en låg 79,5 dB nivå. Dess varvtalsområdet är 8000 – 24.000. Fast bas väger 7,3 pounds, och dopp-basvikt är 9,9 pounds. Detta är ungefär tre gånger så tung som en palm router, men det klarar hårdare träslag mycket lättare.

Justeringarna djup är släta, och varvtalsreglering är elektronisk, så att du kan göra din last övergångar utan problem. Denna enhet har också en två-stegsmotor fäste för bekvämlighet och enkel justering. Djupkontroll modifieras med de fina djupjusterings kontroller steget bas. Hitachi KM12VC är lätt för dina händer att greppa och manövrera och den kontroll du kommer att uppleva kan du öka produktiviteten och ta-på fler projekt.

Den KM12VC innefattar en centre mätare, en 16 mm och en 23 mm skiftnyckel, en ½ “spännhylsa, och ¼” spännhylschuck. I paketet ingår också en mall guide adapter, 4 mm Hex Bar skiftnyckel, en sub-basplatta, en sexkantshål HD bult M5x10 in med 10 bitar och en bruksanvisning, som också kan hittas på Hitachi produktsidan i PDF. Denna router kommer med fler tillbehör än genomsnittet routern, vilket gör det ett stort värde.

Denna palm router är en attraktiv, men funktionellt och mångsidigt verktyg som kan ge dig timmar av kvalitets användning. Hitachi erbjuder en professionell fem års garanti, vilket är en av de längsta garantierbjudanden i handflatan routern industrin. Om du är på marknaden för en fullfjädrad, standardstorlek router, då KM12VC är ett utmärkt val.