Partition Manager programvara – Paragon Hard Disk Manager 2017

Redaktörens anmärkning: Följande översyn bygger på Paragon Hard Disk Manager 14. Paragon har sedan meddelat frisläppandet av Hard Disk Manager 15, som kommer att utvärderas med den planerade uppdateringen av den här webbplatsen .; Ta kontroll över dina hårddiskar. Använda Paragon Hard Disk Manager Suite, kan du manipulera och kontrollera varje aspekt av dina hårddiskar, inklusive partitioner, virtuella miljöer, strategier för backup, datasäkerhet våtservetter och operativsystem migreringar. Denna allt-i-en svit är packad med användbara verktyg verktyg, och dess enkelhet och funktionalitet förtjäna det vår Top Ten Recensioner Gold Award för bästa partitionen programvara.

partitione

Partition-verktyg är användbara på egen hand, men denna svit har en hel samling av grundläggande verktyg verktyg i ett programpaket. Den innehåller en utmärkt partitioner manager, men det kan också användas för att migrera data till en ny hårddisk, för att säkerhetskopiera data till andra enheter eller en lagringstjänst online, att migrera ett fysiskt system till en virtuell miljö och att helt radera data från en hårddisk som du vill sälja. Programmet kan också ta isär och ändra förinställda fabriks konfigurerade partitioner.

Denna Partition Manager är kompatibel med alla Windows-operativsystem, inklusive 32- och 64-bitars Windows 7st, och det kan fungera med många HDD gränssnitt inklusive SATA, SCSI, SSSD, IEEE och USB 3.0. Paragon stödjer också alla vanliga typer systemfil, såsom alla versioner av NTFS, FAT, Linux och HFS +. Detta kompatibel programvara stöder fyra typer av virtuella maskiner och de flesta flyttbara medieformat, inklusive DVD och Blu-ray-skivor.

Område tillåter dig att skapa flera lagringsenheter på hårddisken för dina data och dokument. Använda skapande eller radering guider, gör denna partition programvara du enkelt skapa och ta bort partitioner på hårddisken genom att följa några enkla steg. När du skapar en partition, har du möjlighet att byta namn på partitionen och ge den en särskild enhetsbeteckning, såsom E eller F. När du har skapat flera partitioner, du kan slå ihop två intilliggande skiljeväggar i ett med hjälp av Paragon Hard Disk Manager. Använda kopplings partitioner guiden, du bara klicka med musen, ange de ändringar du vill, och detta program tar dig genom stegen utan krångel. Och när ändringarna har specificerats, kan du granska och godkänna ändringar för att säkerställa din hårddisk är exakt hur du vill ha det.

Denna Partition Manager programvara inkluderar möjligheten att ändra storlek på partitioner. Genom att helt enkelt flytta en nod anger du hur mycket utrymme du vill att varje partition att innehålla. Om det finns en chans att dataförlust när du skapar, tar bort eller ändra storlek på vissa partitioner, kommer Paragon Hard Disk Manager varna dig innan du börjar en uppgift.

Denna Partition Manager mjukvara erbjuder flera alternativ för säkerhetskopiering, att återhämta sig och återställa dina filer och data. Smart backup är den viktigaste säkerhetskopiering detta program använder som gör att du kan spara alla dina data och information snabbt och effektivt. När den smarta backup guiden öppning, kan du bestämma exakt filer eller partitioner som du vill säkerhetskopiera. En lista med alternativ för säkerhetskopiering är tillgängliga för dig som diskar eller partitioner, e-post, mediefiler, dokument eller andra utvalda filer. Än en gång, avslutar den smarta backup guiden processen för dig; du bara göra ett par musklick.

Data Backup och återställning

Om du vill att regelbundet säkerhetskopiera din information, Paragon Hard Disk Manager ger dig möjlighet att schemalägga automatisk säkerhetskopiering. Du kan bestämma när säkerhetskopieringen kommer att ske, oavsett om det är under en viss timme på dagen eller när du först logga in eller stänga av datorn.

En fördel vi funnit att använda Paragon Hard Disk Manager är den stora mängd funktioner denna programvara ger. Du kan klona en partition genom kopiering och migration menyn. Med hjälp av denna meny kan du kopiera en partition eller så kan du skicka all din information till en ny hårddisk. Genom denna migration funktion tillgänglig i denna Partition Manager programvara, har du också möjlighet att överföra operativsystemet till en annan hårddisk. Du kan göra detta genom att använda den vandrande OS guiden. Guiden låter dig veta exakt hur mycket utrymme du kommer att använda för att kopiera operativsystemet och andra filer, tillsammans med mängden ledigt utrymme som kommer att vara tillgängliga när du kopiera filerna.

Paragon Hard Disk Manager kan du hantera operativsystem från en annan dator med hjälp av P2P Justera OS guiden. Du kopplar helt enkelt hårddisken från en annan dator i din nuvarande dator och guiden leder dig genom processen att justera den nya hårddisken att vara densamma som den på den aktuella datorn. Boot Manager funktionen är också tillgängliga för att hjälpa dig att hantera flera operativsystem på hårddisken.

Denna Partition Manager programvara erbjuder total defragmentering av hårddisken. Defragmentering ordnar dina filer för att öka hastigheten och utrymme på hårddisken. Paragon Hard Disk Manager ger dig möjlighet att inte bara defragmentera hela hårddisken, men också specifika partitioner. Med den här funktionen kan du också analysera hårddisken. Och vid behov bidra till att defragmentera datorn och fullt optimera din hårddisk, kan du dra nytta av hjälpfunktionen som guidar dig genom de olika resurser för att snabba upp ditt system.

Om din hårddisk blir smittad av fast skadlig kod, eller i desto mer sannolikt händelse som du vill sälja din dator eller bara kasta ut din gamla hårddisk, kan du ta bort all information som kan lagras på hårddisken med hjälp av funktionen torka finns på denna partition manager programvara. Den här funktionen ger en komplett torka av alla partitioner, hårddiskar och ledigt utrymme. Torka hårddisken är perfekt om du vill bli av med din hårddisk och inte vill att någon ska kunna återställa information.

Oavsett om du är ny på Partition Manager programvara eller har använt liknande program tidigare är Paragon Hard Disk Manager det enklaste program att använda. Huvudmenyn erbjuder specifika kategorier så att du kan hitta den exakta funktion du letar efter. För att utföra varje funktion, tar en guide dig genom steg-för-steg-process och låter dig fylla funktionen utan krångel och med något mer än ett par klick på musen. Denna Partition Manager programvara är användarvänligt och gör att du inte utföra några uppgifter på din hårddisk utan att veta det. Med hjälp av denna Partition Manager programvara är så lätt eftersom det är mycket väl organiserad, funktionerna är intuitivt anges så att allt är där du förväntar dig att hitta det.

Funktioner

Paragon Hard Disk Manager ger kunderna e-post och telefonsupport för eventuella frågor eller problem som kan uppstå. De erbjuder även online chat förmåga att svara på några angelägna frågor du kan ha. Vi fann att de var lättillgänglig och var snabba med att svara på en undersökning sände vi deras sätt.

På deras hemsida, de erbjuder en avsnittet Vanliga frågor att besvara frågor kundservice oftast får. Flera av dessa frågor om programuppdateringar, köpa deras produkter, och kontoinformation. Deras hemsida innehåller också en användarforum som låter dig kommunicera med andra kunder att diskutera detta Partition Manager programvara eller se vad andra säger om produkten. En av de största nackdelarna med denna Partition Manager programvara är någon teknisk hjälp eller stöd är gratis för de första 30 dagarna, men efter 30 dagar är klar att de tar betalt för någon teknisk hjälp.

Enkel användning

Använda Paragon Hard Disk Manager, kan du enkelt kontrollera varje aspekt av dina hårddiskar och anslutna enheter. Det är ett utmärkt verktyg för att förbereda enheter för att sälja och att städa upp repurposed enheter. Det kan också hantera alla partitioner, inklusive de som finns i virtuella miljöer. Denna svit har användbara verktyg för att hantera dina data backup scenarier och fungerar med alla vanliga filtyper – även Apple filtyper. Hard Disk Manager kan återställa Apple-datorer efter en Boot Camp krasch. Något som du vill göra till en hårddisk som du kan göra med denna programvara. Det finns ingen anledning att kalla på en IT-specialist; när du använder Paragon du är IT-specialist.

Teknisk Hjälp och support

Sammanfattning