PC systemverktyg mjukvaru – WinUtilities 2017

WinUtilities Pro är en PC systemverktyg verktyg som låter dig välja vilka moduler eller uppgifter som du vill utföra. Istället för att köra en fullständig genomsökning av systemet WinUtilities, erbjuder individuella rengöringsmedel, analysatorer och optimerare för att se hur datorn står och där den kan förbättras.

Sammanfattning

WinUtilities Pro erbjuder många reparations- och återställningsverktyg som hjälper dig att snabba upp din dator. På sidan moduler kan du komma åt Disk Cleaner, Registry Cleaner, genvägar fixer och avinstallera chef. Alla dessa funktioner kan ta bort främmande filer och program som saktar ner datorn. Det finns också en flik en klick underhåll, och från den skärm du kan utföra grundläggande eller avancerad underhåll för att hålla datorn röran fria hela tiden.

Många diagnostiska verktyg saknas i WinUtilities Pro verktygslådan. Du kommer bara att kunna analysera systeminformation och fil- och mappinställningar. Många av de bästa PC-sanering verktyg har andra funktioner, såsom hårddiskfel monitorer, partition och förar statistik. WinUtilities Pro ingår inte dessa verktyg, vilket gör det svårare att räkna ut vad som är fel med systemet.

Använda WinUtilities Pro för att optimera ditt system är enkelt. Modulerna eller funktioner som du kan välja mellan inkluderar register defrag, Disk Defrag, minne Optimizer, BHO remover och Startup Cleaner. Var och en av dessa moduler har fler alternativ när du väljer dem. Memory Optimizer, till exempel, kommer att ge information och lösningar för ditt RAM-minne och processor och tillåter dig att styra dina program och Optimizer inställningar.

YL Computing ger en e-postadress och kontaktformulär för alla frågor du kan ha. Det finns ett användarforum och frågor för WinUtilities på webbplatsen, men det finns inte så många poster och de presenterar en begränsad mängd information. Du kan installera WinUtilities Pro på tre olika datorer under en licens, dock, så det är en bestämd bonus.

WinUtilities Pro är en ovanlig PC systemverktyg ansökan eftersom det är mer av ett kluster av verktyg snarare än ett enhetligt verktyg. Men har du enkel tillgång till individuella lösningar som de som erbjuds med de bästa PC underhåll programvara för att hålla datorn i trim.