personlig brandvägg – eScan Internet Security Suite Personal Firewall 2017 – Top Tens

eScan Internet Security Suite från Microworld Technologies, Inc. (Bombay, Indien) är brandvägg för att blockera meddelanden medan du spel, förhindra minnesintensiva processer för bärbara datorer och erbjuder omfattande digital skydd och föräldrakontroll. Designers stötte också upp skydd mot nätverksbaserade attacker och gjort det möjligt att låsa filer och mappar som är kritiska .; Brandvägg prestanda; Brandväggen del av eScan Internet Security Suite kan övervaka inkommande och utgående trafik. Det ligger som standard för att filtrera inkommande trafik. Tyvärr brandväggen har svårt att skydda mot vanliga hackare tekniker eftersom det inte mest läckagetester.

Sammanfattning

Ytterligare säkerhetsfunktioner; Eftersom eScan sviten är mycket mer än en brandvägg, omfattar produkt många andra användbara tekniker och säkerhetsfunktioner. Till exempel kan det styra beteendet hos oönskade program och skydda mot infektioner startas från USB-minnen eller cd-rom. Produkten innehåller en funktion som kallas Micro Winsock Layer, som skannar trafik vid Winsock lagret av operativsystemet Windows och antingen bort misstänkta datapaket eller släpper rent trafik till applikationslagret.

De eScan Internet Security Suite kontrollerar misstänkta aktiviteter på webbsidor som användaren vill komma åt och det bedömer rykte e avsändare baserat på en databas med kända avsändare. Om ett e-postmeddelande framgår av en domän i samband med nätfiske, eScan förmåga att kontrollera domän rykte gör det möjligt att skydda användarna genom att inte acceptera den misstänkta trafik. Kontrollen domän och IP-rykte förstärks av en annan teknik som kan upptäcka försök att installera skadlig kod på användarens dator. Med olika nivåer av framgång, försöker värdintrångsskydd för att bekämpa

I överensstämmelse med eScan multipla skiktning av kompletterande säkerhetsfunktioner är möjligheten att automatiskt säkerhetskopiera rena filer. De säkerhetskopierade filer är krypterade för att förhindra dem från att vara mottagliga för infektion. Säkerhetskopian funktionen kan eScan att återställa en fil från säkerhetskopieringsmappen när en systemfil blir infekterat.

Enkel användning; eScan Internet Security Suite ger en behaglig användarmiljö. Installationen är enkel och konfigurationen är intuitivt att navigera. Grafiken är skarp och elegant. Varje konfiguration alternativet innehåller en användbar beskrivning. Produkten möjliggör skapandet av en räddningsskiva som kan travade ut vid ett senare tillfälle för att reparera eller rengöra en svårt infekterad eller skadad dator.

Hjälp och support; Microworld Technologies ger en wiki kunskapsbas och ett användarforum. Säljaren har också en närvaro på Facebook och Twitter.

Support via telefon, chatt eller e-post är tillgänglig 24/7 på engelska. Tekniskt stöd genom fjärrhjälp finns också. Lokalt språkstöd i Tyskland, Indien, Malaysia och Sydafrika finns tillgänglig under lokala vardagar kontorstid.

Även om eScan Internet Security Suite ser bra ut och innehåller många väl utformade och användbara funktioner, när de utsätts för state-of-the art hacking simuleringar, inte brandväggen inte producera de bästa testresultaten.