receptet reader – miBook

Till skillnad från andra digitala recept läsare finns på dagens marknad, miBook (uttalas min bok) har utformats för att visa användarna hur man skapar en maträtt genom att följa steg-för-steg video tutorials i motsats till en kokbok kompilerad med text och minimal grafik. Även innovativa, saknar receptet läsaren avancerad teknik som vi hoppades att hitta, som något så vanligt som en pekskärm. miBook var avsedd för köket, men bara har minimala funktioner och verktyg kan en användare vill komma åt när du lagar mat.

Funktioner

Nonchalera en 7-tums skärm, ger miBook en av de största skärmarna som en digital recept läsare. Skärmstorleken spelar en stor roll i att välja en kvalitet recept läsare eftersom du ständigt tittar på skärmen när du laga mat för att få nästa riktning. miBook är begränsad i funktioner och ger inte många av de funktioner som vi söker. Dess viktigaste funktioner är video recept och dess förmåga att fungera som en digital fotoram när den inte används för matlagning.

Även om vi inte kunde få tillgång till de gemensamma verktyg vi hoppades att hitta i en digital recept läsare, gjorde vi finna sin video funktionen för att vara en stor tillgång. Titta på någon utföra stegen i receptet tillsammans med er gör instruktionen mycket lättare att följa än att läsa text. Vi rekommenderar att du tittar på receptet några gånger innan du faktiskt börja göra skålen så att du förstår ordningen av stegen. Vi blev besvikna att kokbok urvalet är så begränsad jämfört med medley av val du kan få hjälp av en annan recept läsare.

Med en enkel kontrollpanel kan användarna enkelt navigera miBook från recept till recept och från ett videoklipp till nästa. Använda enheten är så enkelt som att sätta in ett SD-kort i facket och välja rätt fält för vilken typ av maträtt du är på humör för. Enheten levereras med ett stativ som gör det bekvämt och lätt att använda.

Genom produktens hemsida hittar du grundläggande information om funktioner och användning av anordningen. Informationen är minimal, men det finns en demo handledning som går igenom de grundläggande funktionerna. Vi känner handledningen är ganska effektiv som det verkligen visar användaren vad produkten har att erbjuda. Förutom handledningen ger platsen kokbok titlar som finns samt information om ytterligare program som du kan använda din miBook för (dekorering och trädgårdsarbete, att bygga och reparera, graviditet, föräldraskap och kommer snart: traveling). På webbplatsen finns en e-postadress för kundservice och andra förfrågningar, men vi var besvikna över att efter att ha skickat en förfrågan vi aldrig fått något svar.

Totalt miBook inte ge ett starkt argument för att placeras högre i rankingen. Vi älskar idén med att ha en digital recept läsare som ger steg-för-steg videoklipp; dock behöver receptet läsaren att ge hög ljud- och bildkvalitet, gott köksredskap, funktionsalternativ och en kunskapsbas som användare kan få tillgång till ytterligare information. Tanken bakom miBook är unik och användarna kommer fortfarande njuta av allt framfört – men på grund av dess begränsningar och lägre kvalitet föreslår vi en av de högre rankade produkter för människor på allvar intresserade av att använda en digital recept läsare.

verktyg

Enkel användning

Hjälp och support

Sammanfattning